Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Leden verlichtingscluster vzw GLV

Recent konden we binnen onze cluster volgende nieuwe leden verwelkomen: Gewiss Belgium, SG Lighting, Refrax en IBE-BIV.  In het overzicht  (of via een zoekopdracht) hieronder kan u alle verdere informatie van deze en ook de andere leden ontdekken. Mogelijke vacatures bij leden vindt u terug bij de rubriek 'Jobs in het Licht'.

Een beperkte beschrijving van de cluster en een overzicht van de contactgegevens van de leden is terug te vinden in de folder 'cluster Groen Licht Vlaanderen'.

Een overzicht van redactionele bijdragen door leden rond nieuwe showcases of whitepapers vindt u binnenkort terug onder de rubriek 'Kennisbank'.

 • Illuxtron International B.V.

  Adres:
  Illuxtron International B.V.
  Marie Curieweg 13
  4389 WB VLISSINGEN (RITTHEM)
  NEDERLAND
  Telefoon:
  +31 857 736 360
  E-mail:
  Website:
  http://www.illuxtron.com
  Illuxtron International is een Nederlandse fabrikant van LED-verlichtingsoplossingen (Europa). In tegenstelling tot veel andere fabrikanten, zijn onze productiefaciliteiten in Nederland gevestigd waardoor we een hoge kwaliteit van onze producten kunnen garanderen. Wij hebben een eigen R&D-afdeling waar het ontwerp-, teken-, test- en bouwwerk plaatsvindt. De afgelopen jaren hebben wij onszelf ontwikkeld tot een belangrijke partner voor verschillende grote OEM-klanten. Illuxtron-producten worden veelal gebruikt voor retail, horeca, musea, kantoren en supermarkten maar het gebeurt ook regelmatig dat we onze producten aanpassen aan de wensen van de klant. Dit doen wij vooral veel voor onze OEM-klanten. Met onze Eyeleds-producten focussen wij ons op het topsegment van de designverlichtingsmarkt. Eyeleds zijn exclusieve, decoratieve LED lampjes.
  Illuxtron International B.V.
 • FEE vzw

  Adres:
  FEE vzw
  Excelsiorlaan 91
  1930 ZAVENTEM
  Telefoon:
  +32 2 720 40 80
  E-mail:
  Website:
  http://www.feebel.be
  FEE vzw
 • Exterus

  Adres:
  Exterus
  Kachtemsestraat 190
  8800 ROESELARE
  Telefoon:
  +32 486 65 87 24
  E-mail:
  Website:
  http://www.exterus.be
  Exterus is a young and dynamic company, which started with his LED-series in 2005. Today, Exterus presents a full range of quality in- and outdoor lighting, built to the highest standards with the finest components. Our goal is to satisfy our clients with innovative products and outstanding quality. For those reasons, Exterus wants to get known as a symbol of eye-catching lighting that shows great spirit and lasts for a lifetime.
  Exterus
 • MonaVisa BV

  Adres:
  MonaVisa BV
  Oostnieuwkerksesteenweg 3
  8800 ROESELARE
  Telefoon:
  +3251747754
  Website:
  http://www.monavisa.be
  MonaVisa is al jarenlang de specialist in koud geplaatste polyester spanplafonds en spanwanden.

  Van een lichtwand als eyecatcher in je kantoor of de afwerking van de plafonds in je woning tot totaalprojecten met aandacht voor akoestiek en de juiste verlichting. Dankzij onze kennis en ervaring verzekeren wij jou steeds een vlekkeloze uitvoering en vlotte plaatsing.

  Met toonzalen in Roeselare en Hasselt bedienen we particulieren en professionelen over heel België met producten van topkwaliteit, deskundig advies op maat en een uitstekende service.
  MonaVisa BV
 • Esylux Belgium

  Adres:
  Esylux Belgium
  Vlamstraat 7 bus 2
  9450 DENDERHOUTEM
  Telefoon:
  +32 53 85 05 70
  E-mail:
  Website:
  http://www.esylux.be
  ESYLUX ontwikkelt, produceert en verkoopt elektrotechnische producten voor meer energie-efficiëntie, comfort en veiligheid in gebouwen. Onze aanwezigheidssensoren, bewegingsmelders, buitenarmaturen, noodverlichting en rookmelders dragen het kwaliteitslabel “German Engineering” en hebben vanwege hun hoge kwaliteit naam gemaakt in Duitsland, Europa en de rest van de wereld. Alle producten die onze fabriek verlaten, kenmerken zich door bedieningsgemak, hoogwaardige afwerking, modern design en hoge energie-efficiëntie.
  Esylux Belgium
 • Project Nekton

  Adres:
  Project Nekton
  Boterhamvaartweg 2
  2030 ANTWERPEN
  Telefoon:
  +32 468 123 703
  E-mail:
  Website:
  http://www.projectnekton.com
  Project Nekton is een totale integrator van verlichtingsoplossingen waarbij duurzaamheid, comfort en digitale innovatie hand in hand gaan.

  Project Nekton ontwerpt, realiseert en volgt zijn installaties continu op zodat kwaliteit tijdens de uitbating te allen tijde gewaarborgd kan worden.

  Door te kiezen voor energiezuinige verlichting in combinatie met slimme sensoren bieden we extra toegevoegde waarde in de vorm van data-analyse, specifiek gericht naar de behoeften van de klant.

  Onze installaties zijn toekomst bestendig. Vanaf het ontwerp houden we rekening met toekomstige uitbreidingen en innovaties, in een snel veranderende marktomgeving.

  Elk project is uniek en verdient een holistische aanpak, Project Nekton is daarin de ideale partner.
  LED's talk!
  Project Nekton
 • PITS NV - Modular Lighting Instruments

  Adres:
  PITS NV - Modular Lighting Instruments
  Armoedestraat 71
  8800 ROESELARE
  Telefoon:
  +32 51 26 56 56
  E-mail:
  Website:
  http://www.supermodular.com
  Modular Lighting Instruments uit België verovert sinds 1980 de wereld met zijn toonaangevende high-end architecturale verlichting, waarbij creativiteit en technologie telkens centraal staan.
  Met hun exclusieve verlichtingscreaties leveren zij niet-alledaagse topartikelen af van hoge kwaliteit.
  Voor hun designverlichting werken ze nauw samen met kunstenaars en architecten.
  PITS NV - Modular Lighting Instruments
 • Lednlux BV

  Adres:
  Lednlux BV
  Slamstraat 1
  3600 GENK
  Telefoon:
  089254455
  Website:
  http://www.lednlux.be
  Lednlux BV
  Lednlux BV
 • LEDVANCE Benelux B.V.

  Adres:
  LEDVANCE Benelux B.V.
  Z.1. Researchpark 310
  1730 ZELLIK
  Telefoon:
  +32 2 550 68 20
  E-mail:
  Website:
  http://www.benelux.ledvance.com
  OVER LEDVANCE
  Met dochterondernemingen in meer dan 50 landen en bedrijfsactiviteiten in meer dan 140 landen, is LEDVANCE een van 's werelds toonaangevende algemene verlichtingsondernemingen voor professionele klanten en eindgebruikers. Voortgekomen in 2016 uit OSRAM's afdeling algemene verlichting, omvat de portefeuille van LEDVANCE een uitgebreid assortiment LEDVANCE LED armaturen voor diverse toepassingen, intelligente verlichtingsproducten voor slimme huizen en slimme gebouwen, en een uitgebreid assortiment LED lampen, en componenten zoals LED voedingen en LED strips.
  LEDVANCE Benelux B.V.
 • BEG LUXOMAT - Belux

  Adres:
  BEG LUXOMAT - Belux
  Generaal De Wittelaan 17 C
  2800 MECHELEN
  Telefoon:
  +32 38 87 81 00
  E-mail:
  Website:
  http://www.luxomat.com
  B.E.G. werd opgericht in 1975 en fabriceerde aanvankelijk noodverlichtingen en later autonome voedingsblokken. In 1986 breidde B.E.G. zijn activiteiten uit tot het ontwerpen en vervaardigen van bewegingsdetectors. Sindsdien zijn verscheidene generaties bewegingsdetectors ontwikkeld en werd ons aanbod verrijkt met andere productfamilies, zoals VIDEOLUX en ECOLIGHT. Thans is B.E.G. een internationale onderneming die veel vertegenwoordigers heeft over de hele wereld.
  BEG LUXOMAT - Belux
Sluiten