Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Leden verlichtingscluster vzw GLV

Met de start van 2024 kunnen we volgende bedrijven als lid verwelkomen: Helvar en Linoa Light Designers

Welkom aan onze contactpersonen en hun medewerkers binnen deze bedrijven!

In het overzicht  (of via een zoekopdracht) op deze pagina kan u alle verdere informatie van de leden ontdekken. Mogelijke vacatures bij leden vindt u terug bij de rubriek 'Jobs in het Licht'.

Een beperkte beschrijving van de cluster en de gegevens van de contactpersoon bij de leden is terug te vinden in de folder 'cluster Groen Licht Vlaanderen'.

Een overzicht van redactionele bijdragen door leden rond nieuwe showcases of whitepapers vindt u binnenkort terug onder de rubriek 'Kennisbank'.

 • SLV Belgium

  Adres:
  SLV Belgium
  Herentalsebaan 429
  2160 WOMMELGEM
  Telefoon:
  033853008
  Website:
  http://slv.be
  SLV Belgium te Wommelgem is een snel groeiende verlichtingsfirma die deel uitmaakt van een internationale groep gevestigd met zijn HQ in Duitsland.

  Al 40 jaar zorgen wij ervoor dat licht zich continu verder ontwikkelt – met innovatieve lichtoplossingen voor binnen en buiten. Bij ons vindt u voor bijna alle denkbare ruimten en toepassingen de geschikte lampen: voor woonkamers, kantoren, hotels, horeca, winkelinrichting en standbouw. Met meer dan 600 medewerkers in 38 landen zijn wij een betrouwbare en competente partner voor elektrotechnische bedrijven en handel, bouwbedrijven, winkelinterieur- en standbouwers, tuin- en landschapsinrichters, interieurarchitecten, architecten en lichtplanners.

  SLV staat bekend voor zijn betrouwbare en snelle levering, uitstekende prijs kwaliteit, innovatie en service gerichte manier van werken zowel op lokaal als op internationaal niveau.
  SLV Belgium
 • Fagerhult NV

  Adres:
  Fagerhult NV
  Filip Williotstraat 9
  2600 ANTWERPEN
  Telefoon:
  +32 56 12 33 60
  Website:
  http://www.fagerhult.be
  Fagerhult produceert al meer dan 75 jaar verlichting en doet dat met heel veel passie. Onze expertise komt het beste tot zijn recht in de zorg, educatie en in kantoren. Fagerhult heeft haar producten ontworpen om een zo hoog mogelijk lichtcomfort te behalen, een uitstekende levensduur te garanderen en de impact op de planeet zo klein mogelijk te maken. Onze kennis van licht maakt dat we voor elke toepassing een goede oplossing kunnen aandragen.

  Fagerhult Benelux maakt deel uit van de Fagerhult Groep, het grootste verlichtingsconcern van Scandinavië en een toonaangevende onderneming in Europa, met ongeveer 4.700 medewerkers en vestigingen in 28 landen over de hele wereld.
  Samen innoveren we om waarde te creëren en professionele verlichtingsoplossingen te leveren die circulair zijn, klimaatpositief en bijdragen aan een beter leven.
  Fagerhult NV
 • Axioma n.v.

  Adres:
  Axioma n.v.
  Mannebeekstraat 31
  8790 WAREGEM
  Telefoon:
  +32 56 62 21 30
  E-mail:
  Website:
  http://www.axioma-lighting.be
  Axioma nv is een verlichtingsbedrijf actief in het midden- en hogere segment van de projectenmarkt in de professionele sectoren: kantoren, scholen, industrie, retail, sport, gezondheidszorg, publieke gebouwen en openbare verlichting. Axioma nv is exclusief invoerder van verlichtingsproducten van professionele topkwaliteit - met een totaal aanbod van zowel architecturale verlichting als functionele binnen- en buitenverlichting. Dat assortiment, die topkwaliteit en die exclusieve licenties maken Axioma tot één van de belangrijkste marktspelers in België, Luxemburg en Nederland.
  Axioma n.v.
 • Varda Relamping

  Adres:
  Varda Relamping
  Adolf Greinerstraat 12
  2660 HOBOKEN
  Telefoon:
  03-740.50.11.
  Website:
  http://www.varda.be
  Varda is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich voornamelijk toespitst op verlichting en dat hoofdzakelijk werkt voor grote retail ketens, logistiek/magazijnen, garages (technisch gedeelte en showroom), kantoren en overheden.
  We onderscheiden 4 activiteiten, zijnde Relamping, Relighting, Noodverlichting en Algemene Elektriciteit.
  Bij Relamping ligt de nadruk op onderhoud en kostenbesparing van de actuele verlichting.
  Bij Relighting vervangen we de totale verlichting, desgewenst incl. sturing, bekabeling, plafond,...).
  Varda is eveneens een partner voor het leveren, installeren en controleren/onderhouden van Noodverlichting.
  Zowel voor nieuwbouw als ook voor renovatie leveren wij Algemene Elektriciteitswerken.

  Door onze expertise wordt er vaak efficiënter en goedkoper gewerkt en da's een reden waarom ook grote facility bedrijven een beroep doen op Varda.
  Varda Relamping
 • HELVAR (Lighting Controls BVBA)

  Adres:
  HELVAR (Lighting Controls BVBA)
  Industriepark Noord 27
  9100 SINT-NIKLAAS
  Telefoon:
  +32 (0)37 77 81 77
  E-mail:
  Website:
  https://www.helvar.be/
  Helvar is specialist in intelligente en energie-efficiënte componenten en oplossingen voor de verlichtingsindustrie. Onze producten, systemen en (software) technieken stellen ons in staat om voor iedere situatie een passende oplossing te bieden. Van eenvoudige lichtregeling tot uitgebreid en intelligent lichtmanagement.
  Daarnaast heeft Helvar een uitgebreid assortiment van LED-drivers, LED-modules en LED-systemen.
  HELVAR (Lighting Controls BVBA)
 • Techlink

  Adres:
  Techlink
  Ecelsiorlaan 91
  1930 ZAVENTEM
  Telefoon:
  +32 2 896 96 10
  E-mail:
  Website:
  http://www.techlink.be
  Techlink is de Belgische beroepsfederatie van fabrikanten, distributeurs, installateurs en bedrijven die actief zijn op het gebied van technisch onderhoud en energiebeheer binnen het Ecosysteem van de multifunctionele installaties: van elektrotechniek, verlichting, beveiliging, laadinfrastructuur voor elektrische wagens, over huishoudelijke apparaten tot verwarming, ventilatie, koeling, sanitaire installaties, energiebeheer en natuurlijk ook hernieuwbare energiesystemen en energieopslag.
  Techlink verdedigt de belangen van meer dan 3.150 leden en vertaalt het beleid op Europees, nationaal en lokaal niveau in praktische guidelines voor alle spelers in het Ecosysteem.
  Als federatie is Techlink een van de belangrijkste stemmen in het maatschappelijke debat over de energietransitie in België: van fossiele energiebronnen naar hybride en hernieuwbare toepassingen, energiebeheer, energieopslag en betaalbaar comfort.
  Techlink
 • SQUARE MOON BV

  Adres:
  SQUARE MOON BV
  Folderstraat 14
  9600 RONSE
  Website:
  http://www.squaremoon.be
  TWILIGHT
  We create and produce functional lighting products and offer full store concepts to attract your customers providing a full customer experience in store with high rotation products and attractive packaging and POS designs.
  SQUARE MOON BV
 • CEILUX

  Adres:
  CEILUX
  IP De Bruwaan 28
  9700 OUDENAARDE
  Telefoon:
  +32 55 31 21 00
  E-mail:
  Website:
  http://www.ceilux.com
  Ceilux benadert plafond-, verlichting- en ventilatiesystemen als een intelligent totaalconcept waarbij de losse op- of inbouwelementen naadloos worden samengebracht.
  De hedendaagse ontwerpen spelen op een esthetische manier in op de creativiteit van de bouwheer of architect en zijn gemakkelijk aanpasbaar aan de snel evoluerende technische eisen.
  Ceilux denkt mee in het realiseren van een optimale winkel-, werk- of publieke omgeving.
  CEILUX
 • Veko Lightsystems

  Adres:
  Veko Lightsystems
  Gulkenrodestraat 7 Unit 10
  2160 WOMMELGEM
  Telefoon:
  +32 3 827 21 96
  E-mail:
  Website:
  http://www.veko.be
  Veko Lightsystems is reeds meer dan 40 jaar een toonaangevende aanbieder van lichtoplossingen, voornamelijk actief in de industriële verlichting. Door technologie, design en energie-efficiëntie te combineren, bieden zij de klanten innovatieve producten met de grootste aandacht voor details en maken we gebruik van de modernste productiemethoden.
  Veko Lightsystems
 • Angoma

  Adres:
  Angoma
  Merelstraat 30
  8870 IZEGEM
  Telefoon:
  +32 475 41 28 55
  E-mail:
  Website:
  http://www.angoma.eu
Sluiten