Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Leden verlichtingscluster vzw GLV

Recent konden we binnen onze cluster volgende nieuwe leden verwelkomen: ThorbiQ, Ledealight, Trilec, Integratech.  In het overzicht  (of via een zoekopdracht) hieronder kan u alle verdere informatie van deze en ook de andere leden ontdekken. Mogelijke vacatures bij leden vindt u terug bij de rubriek 'Jobs in het Licht'.

Een beperkte beschrijving van de cluster en een overzicht van de contactgegevens van de leden is terug te vinden in de folder 'cluster Groen Licht Vlaanderen'.

Een overzicht van redactionele bijdragen door leden rond nieuwe showcases of whitepapers vindt u binnenkort terug onder de rubriek 'Kennisbank'.

 • Project Nekton

  Adres:
  Project Nekton
  Abelenstraat 54
  2640 MORTSEL
  Telefoon:
  +32 499 52 27 67
  Website:
  http://www.projectnekton.com
  Project Nekton is een totale integrator van verlichtingsoplossingen waarbij duurzaamheid, comfort en digitale innovatie hand in hand gaan.

  Project Nekton ontwerpt, realiseert en volgt zijn installaties continu op zodat kwaliteit tijdens de uitbating te allen tijde gewaarborgd kan worden.

  Door te kiezen voor energiezuinige verlichting in combinatie met slimme sensoren bieden we extra toegevoegde waarde in de vorm van data-analyse, specifiek gericht naar de behoeften van de klant.

  Onze installaties zijn toekomst bestendig. Vanaf het ontwerp houden we rekening met toekomstige uitbreidingen en innovaties, in een snel veranderende marktomgeving.

  Elk project is uniek en verdient een holistische aanpak, Project Nekton is daarin de ideale partner.
  LED's talk!
  Project Nekton
 • Tekna BVBA

  Adres:
  Tekna BVBA
  Stokkelaar 13
  9160 LOKEREN
  Telefoon:
  +32 9 348 08 02
  Website:
  http://www.tekna.be
  Tekna is een gerenommeerd ontwerper en productiehuis van verlichtingsarmaturen. We hebben een vast team van een 15-tal mensen en zo’n 30-tal vaste onderaannemers. Onze producten en expertise hebben ons al stevig op de wereldkaart gezet, en we blijven verder groeien. We vervaardigen onze armaturen uit pure materialen. Voornamelijk messing, dat een waardevol materiaal met bijzondere eigenschappen en zich perfect leent voor de vervaardiging van kwalitatief hoogstaande verlichtingsarmaturen , maar we gebruiken ook glas, brons, roodkoper en aluminium. Om onze armaturen te ontwikkelen, kiezen we resoluut voor een eclectische aanpak: we combineren sterke, originele werkwijzen met een tijdloos karakter. Een geslaagd recept dat eenvoud, functionaliteit én sierlijkheid uitstraalt. Onze verlichting is gewoon wat het moet zijn: weinig, en tegelijk veel. Aanwezig, en toch niet opdringerig. Ze is eigenzinnig en druist in tegen heel wat hedendaagse designs.
  Tekna BVBA
 • Luxendi BV (BE)

  Adres:
  Luxendi BV (BE)
  T.a.v. Luxendi BV (BE)
  Minervum 7139
  4817 ZN BREDA
  NEDERLAND
  Telefoon:
  +32 3 746 05 00
  E-mail:
  Website:
  http://www.luxendi.com/
  Luxendi is Xicato’s supplier for Benelux and France and support customers throughout western Europe.

  Luxendi supports luminaire manufacturers whose customers are committed to achieving the efficiency, lifetime and maintenance benefits of LED solutions without sacrificing the quality of light that people prefer. Thanks to the instant availability of Xicato’s LED modules and the broad range of drivers, heatsinks and optics, Luxendi is proof that this new type of lighting distributor will be a model for future entrepreneurs in this space.
  Luxendi BV (BE)
 • Pixii / Passiefhuis-Platform vzw

  Adres:
  Pixii / Passiefhuis-Platform vzw
  Mundo-A
  Turnhoutsebaan 139 A
  2140 ANTWERPEN
  Telefoon:
  +32 3 235 02 81
  E-mail:
  Website:
  http://www.pixii.be
  Het Passiefhuis-Platform, alias PHP, is een vzw samengesteld uit toonaangevende actoren en instellingen uit de bouwwereld. Zij vertonen stuk voor stuk engagement met betrekking tot energiebesparing en duurzame technologische ontwikkeling. PHP is een zelfstandige organisatie die neutraal is en niet gebonden aan leveranciers of andere groeperingen.
  Pixii / Passiefhuis-Platform vzw
 • Trilux bvba

  Adres:
  Trilux bvba
  Antoon Spinoystraat 8
  2800 MECHELEN
  Telefoon:
  +32 15 29 36 10
  E-mail:
  Website:
  http://www.trilux.com/be/
  TRILUX is een Duits Familiebedrijf met ruim honderd jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van professionele verlichtingsinstallaties voor binnen en buiten. Als marktleider voor technische verlichtingsoplossingen in Duitsland staat innovatie en technische vooruitgang altijd in de focus.

  Vanuit onze kantoren in Amersfoort, Mechelen en Namen bedienen wij met ruim 70 lichtprofessionals de verlichtingsmarkt in Benelux. Het team bestaat uit ervaren lichtadviseurs en ligtingdesigners met als focusmarkten office, industry en retail. Naast het leveren van het product (verlichtingsarmatuur) hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkelt tot full-service aanbieder. Wij leveren desgewenst het lichtplan, klantspecifiek maatwerk oplossingen in onze fabriek in Duitsland, lichtsturing, montage, onderhoud, financieringsconcepten en cloud monitoring services.
  Trilux bvba
 • HELVAR (Lighting Controls BVBA)

  Adres:
  HELVAR (Lighting Controls BVBA)
  Industriepark Noord 27
  9100 SINT-NIKLAAS
  Telefoon:
  +32 (0)37 77 81 77
  E-mail:
  Website:
  https://www.helvar.be/
  Helvar is specialist in intelligente en energie-efficiënte componenten en oplossingen voor de verlichtingsindustrie. Onze producten, systemen en (software) technieken stellen ons in staat om voor iedere situatie een passende oplossing te bieden. Van eenvoudige lichtregeling tot uitgebreid en intelligent lichtmanagement.
  Daarnaast heeft Helvar een uitgebreid assortiment van LED-drivers, LED-modules en LED-systemen.
  HELVAR (Lighting Controls BVBA)
 • Escolit

  Adres:
  Escolit
  Lange Ambachtstraat 4
  9860 OOSTERZELE
  Telefoon:
  +32 9 362 62 11
  E-mail:
  Website:
  http://www.escolit.be
  Escolit is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het volledige project management van installaties van energiezuinige industriële binnen- en buitenverlichting. Hun diensten omvatten de analyse van bestaande verlichtingsinstallaties (voor relighting) of van nieuwbouw (new lighting), het aanbieden en installeren van een energie-efficiënter alternatief, door middel van een ruim gamma armaturen en verlichtingstechnieken.
  Escolit
 • Beckhoff Automation bvba

  Adres:
  Beckhoff Automation bvba
  Klaverbladstraat 11 B 2/2
  3560 LUMMEN
  Telefoon:
  +32 13 25 22 00
  E-mail:
  Website:
  http://www.beckhoff.be
  Beckhoff verwezenlijkt open automatiseringssystemen gebaseerd op PC besturingstechniek. Het productassortiment bestrijkt industrie-PC’s, I/O- en veldbuscomponenten, aandrijftechniek en automatiseringssoftware. Producten die als afzonderlijke componenten of geïntegreerd in een compleet en naadloos besturingssysteem kunnen worden gebruikt, zijn voor alle industrieën beschikbaar.
  Beckhoff Automation bvba
 • TAL NV

  Adres:
  TAL NV
  Moortelmeers 23
  8740 PITTEM
  E-mail:
  Website:
  https://www.tal.be
  TAL, Belgium based designer and
  manufacturer of top quality lighting
  systems, offers a collection covering the
  need for innovative lighting solutions
  for every possible commercial, public or
  residential project.
  TAL NV
 • Illuxtron International B.V.

  Adres:
  Illuxtron International B.V.
  Marie Curieweg 13
  4389 WB VLISSINGEN (RITTHEM)
  NEDERLAND
  Telefoon:
  +31 857 736 360
  E-mail:
  Website:
  http://www.illuxtron.com
  Illuxtron International is een Nederlandse fabrikant van LED-verlichtingsoplossingen (Europa). In tegenstelling tot veel andere fabrikanten, zijn onze productiefaciliteiten in Nederland gevestigd waardoor we een hoge kwaliteit van onze producten kunnen garanderen. Wij hebben een eigen R&D-afdeling waar het ontwerp-, teken-, test- en bouwwerk plaatsvindt. De afgelopen jaren hebben wij onszelf ontwikkeld tot een belangrijke partner voor verschillende grote OEM-klanten. Illuxtron-producten worden veelal gebruikt voor retail, horeca, musea, kantoren en supermarkten maar het gebeurt ook regelmatig dat we onze producten aanpassen aan de wensen van de klant. Dit doen wij vooral veel voor onze OEM-klanten. Met onze Eyeleds-producten focussen wij ons op het topsegment van de designverlichtingsmarkt. Eyeleds zijn exclusieve, decoratieve LED lampjes.
  Illuxtron International B.V.
Sluiten