Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Leden verlichtingscluster vzw GLV

Een beperkte beschrijving van de cluster en een overzicht van de contactgegevens van de leden is terug te vinden in de folder 'cluster Groen Licht Vlaanderen'. Een voorstelling van de verlichtingscluster en haar leden vind je eveneens in deze brochure met de foto's van de contactpersonen.

In 2020 konden we reeds volgende bedrijven (her)verwelkomen binnen onze cluster:

 • Framaz nv

  Adres:
  Framaz nv
  Oudestraat 10
  2630 AARTSELAAR
  Telefoon:
  +32 3 870 96 90
  Website:
  http://www.framaz.be
  Framaz is reeds meer dan 40 jaar een belangrijke speler op de professionele verlichtingsmarkt in België. Wij vertegenwoordigen een aantal vooraanstaande Europese merken exclusief op deze markt zoals Glamox, Framaz, Halla, Fael Luce, Lystra, Nexia, Arc Luce, TRQ, Lamp, Wasco.
  Of het nu gaat om Industrie, kantoren, gezondheid, retail of terreinverlichting, Wij hebben de kennis, ervaring en de juiste armaturen om uw project tot een goed einde te brengen.
  Framaz nv
 • Tempolec

  Adres:
  Tempolec
  Route de Biesme 49
  6530 THUIN
  Telefoon:
  071590039
  Website:
  http://www.tempolec.com
  Sinds jaren, is Tempolec gespecialiseerd in lichtmanagement.
  Dankzij onze technische kennis en kwaliteitsvolle producten zijn wij in staat te zorgen voor aangepaste lichtsturing, afhankelijk van de gewenste noden.
  Ons uitgebreid gamma zorgt voor een optimaal gebruik en beheer van daglicht dat, al dan niet, via Dali of KNX gestuurde aanwezigheids- en beweginssensoren veiligheid, comfort en gezondheid garandeert en dit op een energiezuinige manier.
  Tempolec, Solutions through technology.
  Tempolec
 • REL-scan NV

  Adres:
  REL-scan NV
  Mgr. Van Waeyenberghlaan 34 bus 1
  3000 LEUVEN
  Telefoon:
  +32 16 23 30 41
  E-mail:
  Website:
  http://www.rel-scan.be
  REL-scan® buigt zich reeds 30 jaar uitsluitend over het creëren van hoogstaande relighting & lighting design. Al onze toonaangevende projectrealisaties genieten ongeziene harde garanties zowel naar behaald lichtniveau als naar onze voorgestelde energiebesparingen.

  Als LUXON.be is de firma REL-scan® de Belgische invoerder van elektronica voor het wireless dimmen van HID-lampen en elektronica. Uw effectief gerealiseerde energiebesparing leest u gewoon af op PC/laptop.
  REL-scan NV
 • Bureau Bouwtechniek

  Adres:
  Bureau Bouwtechniek
  Kammenstraat 18
  2000 ANTWERPEN
  Telefoon:
  +32 3 231 53 95
  E-mail:
  Website:
  http://www.b-b.be
  Bureau Bouwtechniek
 • Retail Office

  Adres:
  Retail Office
  Lintsesteenweg 531 B1
  2540 HOVE
  Telefoon:
  +32 3 899 51 26
  Website:
  http://www.retailoffice.be
  Retail Office is een advies-, concept- en ontwerpbureau dat commerciële oplossingen bedenkt en realiseert voor merken en retailers. Onze missie is om te zorgen voor meer financiële (omzet) en/of emotionele (merkbinding) conversie voor onze klant. Dit doen we door de principes van retail, marketing, 3D/2D vormgeving en communicatie op een geïntegreerde wijze toe te passen en te vertalen in elke commerciële omgeving. In elk project werken we met een multidisciplinair team van retaildenkers /-doeners en dit steeds op maat alsook in co-creatie met de opdrachtgever. Onze expertises zijn: strategie- en conceptontwikkeling, branding, communicatie, vormgeving en uitvoering. Kortom, wij kunnen u als merk of retailer van A-Z ontzorgen.
  Retail Office
 • ETAP Lighting International NV

  Adres:
  ETAP Lighting International NV
  Antwerpsesteenweg 130
  2390 MALLE
  Telefoon:
  +32 3 310 02 11
  E-mail:
  Website:
  http://www.etaplighting.com
  ETAP ontwikkelt verlichtingsoplossingen van a tot z: wij creëren verlichtingsconcepten, ontwerpen, industrialiseren en produceren verlichtingsarmaturen, geven advies en maken verlichtingsstudies, leveren de armaturen op tijd en staan in voor de nazorg. Door zelf het hele proces op te volgen, kunnen we u in elke fase de hoogste kwaliteit garanderen. Door voortdurend te innoveren, hebben we een toonaangevende plaats verworven op de Europese verlichtingsmarkt. Elk jaar investeren we 6 tot 7 % van onze omzet in onderzoek en ontwikkeling. Etap is Main GreenLight Endorser.
  ETAP Lighting International NV
 • PITS NV - Modular Lighting Instruments

  Adres:
  PITS NV - Modular Lighting Instruments
  Armoedestraat 71
  8800 ROESELARE
  Telefoon:
  +32 51 26 56 56
  E-mail:
  Website:
  http://www.supermodular.com
  Modular Lighting Instruments uit België verovert sinds 1980 de wereld met zijn toonaangevende high-end architecturale verlichting, waarbij creativiteit en technologie telkens centraal staan.
  Met hun exclusieve verlichtingscreaties leveren zij niet-alledaagse topartikelen af van hoge kwaliteit.
  Voor hun designverlichting werken ze nauw samen met kunstenaars en architecten.
  PITS NV - Modular Lighting Instruments
 • OPPLE Lighting BV

  Adres:
  OPPLE Lighting BV
  Meerenakkerweg 1-07
  5652 AR EINDHOVEN
  NEDERLAND
  Telefoon:
  +32 (0)3 331 80 00
  Website:
  http://www.opple.com
  OPPLE Lighting. is China’s grootste lichtmerk en is inmiddels actief in meer dan 70 landen, met 6,000 medewerkers, 2 moderne ISO gecertificeerde productiecentra, meer dan 6.000 OPPLE winkels en 40.000 verkooppunten wereldwijd.

  Gesteund door een lokaal, ervaren verkoopteam kunt u bij OPPLE Lighting. terecht voor innovatieve LED producten, tegen een betaalbare prijs. We combineren eenvoudigweg het beste van twee werelden:

  • Goede prijs-kwaliteit producten

  • Continue stroom van innovatieve producten

  • Meer dan 200 patenten per jaar

  • TÜV gecertificeerde Opple laboratoria

  • Gepassioneerde en ervaren professionals

  • Excellente service dichtbij u
  OPPLE Lighting BV
 • CEILUX

  Adres:
  CEILUX
  IP De Bruwaan 28
  9700 OUDENAARDE
  Telefoon:
  +32 55 31 21 00
  E-mail:
  Website:
  http://www.ceilux.com
  Ceilux benadert plafond-, verlichting- en ventilatiesystemen als een intelligent totaalconcept waarbij de losse op- of inbouwelementen naadloos worden samengebracht.
  De hedendaagse ontwerpen spelen op een esthetische manier in op de creativiteit van de bouwheer of architect en zijn gemakkelijk aanpasbaar aan de snel evoluerende technische eisen.
  Ceilux denkt mee in het realiseren van een optimale winkel-, werk- of publieke omgeving.
  CEILUX
 • Exterus

  Adres:
  Exterus
  Kachtemsestraat 190
  8800 ROESELARE
  Telefoon:
  +32 486 65 87 24
  E-mail:
  Website:
  http://www.exterus.be
  Exterus is a young and dynamic company, which started with his LED-series in 2005. Today, Exterus presents a full range of quality in- and outdoor lighting, built to the highest standards with the finest components. Our goal is to satisfy our clients with innovative products and outstanding quality. For those reasons, Exterus wants to get known as a symbol of eye-catching lighting that shows great spirit and lasts for a lifetime.
  Exterus
Sluiten