Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Leden verlichtingscluster vzw GLV

In 2023 konden we binnen onze cluster volgende bedrijven als lid verwelkomen: Ledlines, IDEWE en GEVE Verlichting.

Welkom aan onze contactpersonen en alle medewerkers binnen deze bedrijven!

In het overzicht  (of via een zoekopdracht) op deze pagina kan u alle verdere informatie van de leden ontdekken. Mogelijke vacatures bij leden vindt u terug bij de rubriek 'Jobs in het Licht'.

Een beperkte beschrijving van de cluster en de gegevens van de contactpersoon bij de leden is terug te vinden in de folder 'cluster Groen Licht Vlaanderen'.

Een overzicht van redactionele bijdragen door leden rond nieuwe showcases of whitepapers vindt u binnenkort terug onder de rubriek 'Kennisbank'.

 • L.E.T.

  Adres:
  L.E.T.
  Vaartlaan 20
  9800 DEINZE
  Telefoon:
  +32 09 381 87 87
  E-mail:
  Website:
  http://www.let.be
  L.E.T. Automotive NV is een hoofdrolspeler op de markt van de koplampafregelsystemen. Het bedrijf ontwikkelt professionele licht sensoren technologie voor een groot aantal industriële klanten, garages en inspectiestations over de hele wereld.
  L.E.T.
 • IBE-BIV

  Adres:
  IBE-BIV
  Jozef II-straat 40/6
  1000 BRUSSEL
  E-mail:
  Website:
  https://ibe-biv.be/
  Het Belgisch Instituut voor Verlichtingskunde (IBE-BIV) heeft tot doel zich toe te leggen op alle wetenschappelijke of technische activiteiten met betrekking tot zowel natuurlijke als kunstmatige verlichting.

  De opdrachten van het IBE-BIV kunnen als volgt worden samengevat :
  - Een nationale en internationale ontmoetingsplaats
  - Opvolging van normen op gebied van licht en verlichting
  - Richtlijnen verstrekken
  - Normen en technische rapporten opstellen en publiceren
  - Contacten onderhouden
  IBE-BIV
 • Trilec

  Adres:
  Trilec
  Industrieweg 11
  9420 ERPE-MERE
  Telefoon:
  +32 53 60 17 35
  E-mail:
  Website:
  http://www.trilec.be
  Trilec is een vooraanstaande Belgische familiale groothandel in kabels, lampen en verlichting, installatiemateriaal, industriële componenten, domotica, data en parlofonie, elektro. In elk van de 15 filialen verspreid over België, bevindt zich een verlichtingsstudiedienst om ondersteuning te bieden bij vragen en projecten. Daarnaast biedt deze dienst ook relighting-oplossingen aan.
  Trilec
 • BEG LUXOMAT - Belux

  Adres:
  BEG LUXOMAT - Belux
  Generaal De Wittelaan 17 C
  2800 MECHELEN
  Telefoon:
  +32 38 87 81 00
  E-mail:
  Website:
  http://www.luxomat.com
  B.E.G. werd opgericht in 1975 en fabriceerde aanvankelijk noodverlichtingen en later autonome voedingsblokken. In 1986 breidde B.E.G. zijn activiteiten uit tot het ontwerpen en vervaardigen van bewegingsdetectors. Sindsdien zijn verscheidene generaties bewegingsdetectors ontwikkeld en werd ons aanbod verrijkt met andere productfamilies, zoals VIDEOLUX en ECOLIGHT. Thans is B.E.G. een internationale onderneming die veel vertegenwoordigers heeft over de hele wereld.
  BEG LUXOMAT - Belux
 • Chris Pype LICHT

  Adres:
  Chris Pype LICHT
  Visserij 1
  9000 GENT
  E-mail:
  Website:
  http://www.chrispype.be
  Chris Pype LICHT
 • GEVE Verlichting bv

  Adres:
  GEVE Verlichting bv
  Dynamicalaan 2
  2610 WILRIJK
  Telefoon:
  +32 3 820 11 99
  E-mail:
  Website:
  http://www.geve.be
  GEVE Verlichting is sinds 1969 uw partner als het om verlichting gaat.
  Wij plannen, produceren, leveren en installeren technische, decoratieve en architecturale verlichting.
  GEVE Verlichting bv
 • IDEWE

  Adres:
  IDEWE
  Interleuvenlaan 58
  3001 LEUVEN
  Telefoon:
  016390411
  E-mail:
  Website:
  https://www.idewe.be/
  Groep IDEWE biedt preventie en welzijn op maat. Groep IDEWE beschikt over meer dan 900 gekwalificeerde medewerkers en werkt vanuit 11 regionale kantoren (Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven, Mechelen, Wallonië, Roeselare en Turnhout) en één centrale hoofdzetel (Heverlee-Leuven). Zo ondersteunt Groep IDEWE 35.000 werkgevers en 822.000 werknemers bij het opzetten van een veilige werkomgeving.
  Groep IDEWE bestaat uit IDEWE vzw en IBEVE vzw. IDEWE vzw is de grootste externe dienst voor preventie en bescherming op het werk in België met een territoriale erkenning voor het ganse land. Voor IDEWE gaat een preventiebeleid opzetten verder dan arbeidsgeneeskunde alleen. Het bestrijkt ook de domeinen van veiligheid, hygiëne, psychosociale aspecten, ergonomie en milieu. IBEVE vzw is een zusterorganisatie en staat in voor de domeinen veiligheidscoördinatie, arbeidsveiligheid, milieu, energiebeheer en industriële hygiëne op het werk. IBEVE doet aan preventie in domeinen die wettelijk niet onder een externe dienst vallen.
  Groep IDEWE gelooft in interdisciplinaire dienstverlening. Groep IDEWE gaat een partnership aan waarbij samen met de klant aan preventie en welzijn wordt gewerkt. Groep IDEWE wil zich tevens in toenemende mate inzetten om een zo goed mogelijk antwoord te bieden op de uitdagingen binnen verschillende doelgroepen en/of sectoren. Nieuwe evoluties, praktijken, wetgeving, elektronische vereenvoudiging van taken,… worden eveneens op de voet gevolgd.
  IDEWE
 • Ledealight

  Adres:
  Ledealight
  Hermestraat 20
  1930 ZAVENTEM
  Telefoon:
  +32 2 318 12 98
  Website:
  http://ledealight.com/
  Because lighting is more than a common product, each brand we distribute is state of the art and technology leader in their specific area of expertise.
  We design and provides LED lighting solutions for customers of all sizes, specializing both in Office lighting, retail and technical lighting for ware-houses and industries.
  Ledealight
 • Fluvius S.O. cv

  Adres:
  Fluvius S.O. cv
  Brusselsesteenweg 199
  9090 MELLE
  Telefoon:
  +32 9 334 46 71
  E-mail:
  Website:
  http://www.fluvius.be
  Fluvius is het netbedrijf dat op 1 juli 2018 ontstond uit de fusie van Eandis en Infrax. Fluvius is verantwoordelijk voor het aanleggen, beheren en onderhouden van distributienetten voor elektriciteit, aardgas, riolering, kabeldistributie en warmte, en beheert het gemeentelijk openbare verlichtingspark. In totaal beheert het bedrijf 230.000 kilometer aan nutsleidingen en 7 miljoen aansluitingen. Fluvius is in alle 300 Vlaamse gemeenten actief.
  Fluvius S.O. cv
 • Wever & Ducré Lighting

  Adres:
  Wever & Ducré Lighting
  Spinnerijstraat 99-21
  8500 KORTRIJK
  Telefoon:
  +32 56 49 28 00
  E-mail:
  Website:
  https://www.weverducre.com/
  Het Belgische merk Wever & Ducré werd in de jaren ’80 opgericht en steunt op 5 belangrijke waarden:
  WErklust, VERtrouwen, ENthousiasme, DUrf en CREativiteit.
  Wever & Ducré is door de jaren heen niet enkel uitgegroeid tot een belangrijke Belgische speler , maar is ook op de internationale verlichtingsmarkt actief.
  Als trendsettende fabrikant combineert het bedrijf innovatieve technologieën met hedendaags design. Het zet daarbij onder meer sterk in op het menselijk aspect van duurzaam ondernemen.
  Dankzij de originele ontwerpen mocht Wever & Ducré al wat Design Awards in ontvangst nemen.
  Wever & Ducré Lighting
Sluiten