Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Leden verlichtingscluster vzw GLV

In 2023 konden we binnen onze cluster volgende bedrijven als lid verwelkomen: Square Moon, Linergy Benelux, AINB, Zemper Noodverlichting, Good Light Group, Electric & Arts Studio, Performance in Lighting, Fenos, Techlink, Ledlines, IDEWE en GEVE Verlichting.

Welkom aan onze contactpersonen en alle medewerkers binnen deze bedrijven!

In het overzicht  (of via een zoekopdracht) op deze pagina kan u alle verdere informatie van de leden ontdekken. Mogelijke vacatures bij leden vindt u terug bij de rubriek 'Jobs in het Licht'.

Een beperkte beschrijving van de cluster en de gegevens van de contactpersoon bij de leden is terug te vinden in de folder 'cluster Groen Licht Vlaanderen'.

Een overzicht van redactionele bijdragen door leden rond nieuwe showcases of whitepapers vindt u binnenkort terug onder de rubriek 'Kennisbank'.

 • iGuzzini illuminazione Benelux

  Adres:
  iGuzzini illuminazione Benelux
  Van de Wervestraat 22
  2060 ANTWERPEN
  Telefoon:
  +32 3 241 14 00
  E-mail:
  Website:
  http://www.iguzzini.be
  iGuzzini een Italiaans bedrijf dat is opgericht in 1958 en tot op vandaag de dag zich richt op het produceren van verlichtingsarmaturen voor interieur en exterieur. Het bedrijf loopt in Italië voorop als het gaat om technische en architecturale verlichting.
  iGuzzini illuminazione Benelux
 • Zemper Noodverlichting

  Adres:
  Zemper Noodverlichting
  Baronstraat 122
  8870 IZEGEM
  Telefoon:
  +32 51 80 02 10
  Website:
  http://www.zemper.be
  Zemper Noodverlichting bestaat sinds 1967 als Electrozemper s.a. en sinds 2016 opgestart in België onder de noemer Zemper Belux.
  Wij zijn gespecialiseerd in (nood)veiligheidsverlichting.

  Met meer dan 20 jaar ervaring in de noodverlichtingsbranche kunnen we naast een uitgebreid gamma ook de nodige kennis verstrekken inzake norm- en regelwetgeving.

  We staan de installateur bij in technisch-commercieel advies, en geven raad aan architecten en studieburelen zodat hun ontwerp conform is aan de huidige strenge normwetgeving inzake veiligheidsverlichting.
  Zemper Noodverlichting
 • MonaVisa BV

  Adres:
  MonaVisa BV
  Oostnieuwkerksesteenweg 3
  8800 ROESELARE
  Telefoon:
  +3251747754
  Website:
  http://www.monavisa.be
  MonaVisa is al jarenlang de specialist in koud geplaatste polyester spanplafonds en spanwanden.

  Van een lichtwand als eyecatcher in je kantoor of de afwerking van de plafonds in je woning tot totaalprojecten met aandacht voor akoestiek en de juiste verlichting. Dankzij onze kennis en ervaring verzekeren wij jou steeds een vlekkeloze uitvoering en vlotte plaatsing.

  Met toonzalen in Roeselare en Hasselt bedienen we particulieren en professionelen over heel België met producten van topkwaliteit, deskundig advies op maat en een uitstekende service.
  MonaVisa BV
 • Feilo Sylvania Belgium BVBA

  Adres:
  Feilo Sylvania Belgium BVBA
  Noorderlaan 105 C
  2030 ANTWERPEN
  Telefoon:
  +32 3 610 44 44
  E-mail:
  Website:
  http://www.sylvania-lighting.com
  Verlichtingsfabrikant: lampen - armaturen.

  Our three main brands- Concord, Lumiance and Sylvania – concentrate strengths in research and development, LED lighting technology, product design, engineering and production, plus in-depth, honest application expertise, on their specialised areas of activity: high-end architectural, decorative and functional professional lighting.
  Feilo Sylvania Belgium BVBA
 • Cebeo

  Adres:
  Cebeo
  Eugène Bekaertlaan 63
  8790 WAREGEM
  Telefoon:
  +32 56 23 80 00
  E-mail:
  Website:
  http://www.cebeo.be
  Cebeo is een Belgisch bedrijf dat instaat voor de distributie van elektrotechnisch materiaal waaronder ook verlichting. Naast de nodige logistieke steun geven zij een gespecialiseerde en doorgedreven service aan alle professionele afnemers van elektrotechnisch materiaal.
  Cebeo
 • Orbit

  Adres:
  Orbit
  GELAAGSTRAAT 53 A
  9150 RUPELMONDE
  Telefoon:
  +32 3 844 45 33
  E-mail:
  Website:
  http://www.orbit-lighting.com
  Sinds meer dan 20 jaar ontwikkelt en produceert ORBIT architecturale verlichtingsarmaturen voor winkel-, kantoor- en residentiële ruimtes. Het bedrijf verdeelt zijn verlichtingstoestellen via een internationaal dealer netwerk. De onderneming is gevestigd in Puurs (Antwerpen), België.

  De strategie is gefocusd op de ontwikkeling van innovatieve verlichtingstoestellen die beiden op lichttechnisch (functioneel) en architecturaal (productdesign) vlak een meerwaarde bieden.
  Orbit
 • Good Light Group

  Adres:
  Good Light Group
  T.a.v. Good Light Group
  Gulbergsven 43
  5645 KK EINDHOVEN
  NEDERLAND
  Telefoon:
  0620540166
  Website:
  https://www.goodlightgroup.org
  De Good Ligfht Group is een non-profit organisatie (stichting), die het belang van goed licht voor gezondheid and welzijn onder de aandacht brengt. Goed licht is het juiste licht op het juiste moment. Dit is daglicht buiten, of daglicht binnen dicht bij een raam, of elektrische verlichting die de gunstige eigenschappen van daglicht zo goed mogelijk nabootst.
  Good Light Group
 • Veko Lightsystems

  Adres:
  Veko Lightsystems
  Gulkenrodestraat 7 Unit 10
  2160 WOMMELGEM
  Telefoon:
  +32 3 827 21 96
  E-mail:
  Website:
  http://www.veko.be
  Veko Lightsystems is reeds meer dan 40 jaar een toonaangevende aanbieder van lichtoplossingen, voornamelijk actief in de industriële verlichting. Door technologie, design en energie-efficiëntie te combineren, bieden zij de klanten innovatieve producten met de grootste aandacht voor details en maken we gebruik van de modernste productiemethoden.
  Veko Lightsystems
 • Luxendi BV

  Adres:
  Luxendi BV
  T.a.v. Luxendi BV
  Minervum 7139
  4817 ZN BREDA
  NEDERLAND
  Telefoon:
  +32 3 746 05 00
  E-mail:
  Website:
  http://www.luxendi.com/
  Luxendi is Xicato’s supplier for Benelux and France and support customers throughout western Europe.

  Luxendi supports luminaire manufacturers whose customers are committed to achieving the efficiency, lifetime and maintenance benefits of LED solutions without sacrificing the quality of light that people prefer. Thanks to the instant availability of Xicato’s LED modules and the broad range of drivers, heatsinks and optics, Luxendi is proof that this new type of lighting distributor will be a model for future entrepreneurs in this space.
  Luxendi BV
 • Volvo Group Belgium NV

  Adres:
  Volvo Group Belgium NV
  Dept. 14130
  Smalleheerweg 31
  9041 GENT (OOSTAKKER)
  E-mail:
  Volvo Group Belgium NV
Sluiten