Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Leden verlichtingscluster vzw GLV

Met de start van 2024 kunnen we volgende bedrijven als lid verwelkomen: Helvar en Linoa Light Designers

Welkom aan onze contactpersonen en hun medewerkers binnen deze bedrijven!

In het overzicht  (of via een zoekopdracht) op deze pagina kan u alle verdere informatie van de leden ontdekken. Mogelijke vacatures bij leden vindt u terug bij de rubriek 'Jobs in het Licht'.

Een beperkte beschrijving van de cluster en de gegevens van de contactpersoon bij de leden is terug te vinden in de folder 'cluster Groen Licht Vlaanderen'.

Een overzicht van redactionele bijdragen door leden rond nieuwe showcases of whitepapers vindt u binnenkort terug onder de rubriek 'Kennisbank'.

 • Attentia

  Adres:
  Attentia
  Keizer Karellaan 584-1
  1082 SINT-AGATHA-BERCHEM
  E-mail:
  Website:
  http://www.attentia.be
  Attentia, partner in HR en Well-being van grote bedrijven, KMO’s en zelfstandigen, biedt diensten aan op vlak van HR, Payroll, Preventie & Bescherming en Well-being. Deze geïntegreerde aanpak levert haar klanten data en dus bredere inzichten voor een succesvol HR & Well-being beleid. Attentia gelooft dat gelukkige mensen de drijvende kracht zijn achter elke succesvolle onderneming. Met meer dan 670 medewerkers, verdeeld over 40 kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië staat Attentia ten dienste van haar 15.000+ klanten.
  Kwalitatieve verlichting in bedrijfsgebouwen vinden wij als Externe Dienst Preventie en Bescherming cruciaal. We ondersteunen bedrijven dan ook in het maken van de juiste keuze via het geven van advies volgens de recente normeringen van verlichting. Verder brengen we mogelijke problemen van te veel of te weinig licht objectief in kaart en koppelen we ook daaraan graag ons advies.
  Attentia
 • Spectrum Advies & Design

  Adres:
  Spectrum Advies & Design
  Hoge Eng-West 23
  3882 TR PUTTEN
  NEDERLAND
  Telefoon:
  +31 (0)341 35 90 00
  E-mail:
  Website:
  https://www.spectrumadvies.be/
  Als onafhankelijk lichtadviesbureau helpt Spectrum bij het inrichten van uw openbare ruimte. Van het realiseren van openbare verlichting zoals straatverlichting en sfeerverlichting, tot het aanlichten van gebouwen.
  Contact België: +32 472 98 40 63
  Spectrum Advies & Design
 • Illuxtron International B.V.

  Adres:
  Illuxtron International B.V.
  Marie Curieweg 13
  4389 WB VLISSINGEN (RITTHEM)
  NEDERLAND
  Telefoon:
  +31 857 736 360
  E-mail:
  Website:
  http://www.illuxtron.com
  Illuxtron International is een Nederlandse fabrikant van LED-verlichtingsoplossingen (Europa). In tegenstelling tot veel andere fabrikanten, zijn onze productiefaciliteiten in Nederland gevestigd waardoor we een hoge kwaliteit van onze producten kunnen garanderen. Wij hebben een eigen R&D-afdeling waar het ontwerp-, teken-, test- en bouwwerk plaatsvindt. De afgelopen jaren hebben wij onszelf ontwikkeld tot een belangrijke partner voor verschillende grote OEM-klanten. Illuxtron-producten worden veelal gebruikt voor retail, horeca, musea, kantoren en supermarkten maar het gebeurt ook regelmatig dat we onze producten aanpassen aan de wensen van de klant. Dit doen wij vooral veel voor onze OEM-klanten. Met onze Eyeleds-producten focussen wij ons op het topsegment van de designverlichtingsmarkt. Eyeleds zijn exclusieve, decoratieve LED lampjes.
  Illuxtron International B.V.
 • GEVE Verlichting bv

  Adres:
  GEVE Verlichting bv
  Dynamicalaan 2
  2610 WILRIJK
  Telefoon:
  +32 3 820 11 99
  E-mail:
  Website:
  http://www.geve.be
  GEVE Verlichting is sinds 1969 uw partner als het om verlichting gaat.
  Wij plannen, produceren, leveren en installeren technische, decoratieve en architecturale verlichting.
  GEVE Verlichting bv
 • Zumtobel Lighting NV

  Adres:
  Zumtobel Lighting NV
  Rijksweg 47
  2870 PUURS
  Telefoon:
  +32 3 860 93 93
  E-mail:
  Website:
  http://www.zumtobel.be
  Zumtobel behoort tot de Zumtobel Groep en is een internationaal toonaangevende aanbieder van globale lichtoplossingen voor professionele verlichting van gebouwen, binnen en buiten.

  Zumtobel ontwikkelt reeds meer dan 50 jaar innovatieve en individuele lichtoplossingen, die aan de hoogste ergonomische, economische en ecologische vereisten voldoen en bovendien een esthetische meerwaarde creëren.
  Zumtobel Lighting NV
 • Exterus

  Adres:
  Exterus
  Kachtemsestraat 190
  8800 ROESELARE
  Telefoon:
  +32 486 65 87 24
  E-mail:
  Website:
  http://www.exterus.be
  Exterus is a young and dynamic company, which started with his LED-series in 2005. Today, Exterus presents a full range of quality in- and outdoor lighting, built to the highest standards with the finest components. Our goal is to satisfy our clients with innovative products and outstanding quality. For those reasons, Exterus wants to get known as a symbol of eye-catching lighting that shows great spirit and lasts for a lifetime.
  Exterus
 • PSM Lighting

  Adres:
  PSM Lighting
  Groendreef 60
  9880 AALTER
  Telefoon:
  +32 9 374 19 51
  E-mail:
  Website:
  http://www.psmlighting.be
  Sinds de oprichting van psmlighting bvba in 1992 is het bedrijf uitgegroeid tot een klinkende naam in de wereld van de design en architecturale verlichting. Psmlighting bvba is gevestigd in Aalter waar zij verlichtingsarmaturen voor zowel binnen als voor de tuin ontwerpen en monteren.

  Armaturen van psmlighting zijn 100 procent Belgisch en dat vertaalt zich in de korte levertermijnen die zij kunnen garanderen.
  PSM Lighting
 • P.T.I.C. Linoa Lighting

  Adres:
  P.T.I.C. Linoa Lighting
  rue de Bruxelles 355
  1480 TUBIZE
  Telefoon:
  +32 2 355 23 97
  E-mail:
  Website:
  http://www.linoa.lighting
  Met lange ervaring in preciesiemechaniek hebben "Eric Pasteel en Guy Pasteel" zich tien jaar geleden gewaagd aan het ontwerpen, designen en produceren van buitenverlichting. Hun passie voor kwaliteit en oog voor detail, te midden van en markt verzadigd met goedkope producten, leidde ertoe dat ze hun eigen advies en ontwerpbureau en productiewerkplaats oprichtten. Linoa Lighting is een 100% Belgisch bedrijf die in staat is om hoogwaardige verlichting te ontwerpen en te produceren en dit rechtstreeks uit de productiebureau in Tubize.
  P.T.I.C. Linoa Lighting
 • Doxis Lighting Company NV

  Adres:
  Doxis Lighting Company NV
  Horizonlaan 30
  3600 GENK
  Telefoon:
  +32 89 62 15 11
  Website:
  http://www.doxis.be
  Founded in 2002, Doxis Lighting Factory is a young and dynamic company. Our designers as well as our team have been in the lighting business for over 20 years. We develop, design, produce and assemble architectural lighting fixtures at our facilities in Genk, Belgium.

  Doxis manufactures lighting fixtures to be used in private houses, business, retail, hotel or outdoor environments.

  Quality, customer-support and short delays is what we stand for. Long-term partnership is what we are looking for.
  Doxis Lighting Company NV
 • Ensatec

  Adres:
  Ensatec
  Thor Park 8300
  3600 GENK
  Telefoon:
  +32 89 39 59 80
  E-mail:
  Website:
  http://www.ensatec.be
  ENSATEC staat voor kwalitatieve en innovatieve oplossingen op gebied van energiebesparing.
  Er wordt een optimaal evenwicht gezocht tussen de energiebesparing en de investeringskost.
  We streven naar een marktpositie als solide partner voor industriële projecten bij KMO’s en GO’s.
  Door zeer klant- en doelgericht te werk te gaan, willen we systematisch de hoge verbruikers (waaronder veelal verlichting) uit de industrie vervangen en het energieverbruik tot wel 70% doen dalen.
  De installaties worden altijd uitgevoerd volgens 'sleutel op de deur'- principe. ENSATEC neemt het volledige projectmanagement voor haar rekening waardoor de klant volledig wordt ontzorgd.
  Ensatec
Sluiten