Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Leden verlichtingscluster vzw GLV

Een beperkte beschrijving van de cluster en een overzicht van de contactgegevens van de leden is terug te vinden in de folder 'cluster Groen Licht Vlaanderen'. Een voorstelling van de verlichtingscluster en haar leden vind je eveneens in deze brochure met de foto's van de contactpersonen.

In 2020 konden we reeds volgende bedrijven (her)verwelkomen binnen onze cluster:

 • CEILUX

  Adres:
  CEILUX
  IP De Bruwaan 28
  9700 OUDENAARDE
  Telefoon:
  +32 55 31 21 00
  E-mail:
  Website:
  http://www.ceilux.com
  Ceilux benadert plafond-, verlichting- en ventilatiesystemen als een intelligent totaalconcept waarbij de losse op- of inbouwelementen naadloos worden samengebracht.
  De hedendaagse ontwerpen spelen op een esthetische manier in op de creativiteit van de bouwheer of architect en zijn gemakkelijk aanpasbaar aan de snel evoluerende technische eisen.
  Ceilux denkt mee in het realiseren van een optimale winkel-, werk- of publieke omgeving.
  CEILUX
 • REXEL BELGIUM

  Adres:
  REXEL BELGIUM
  Zuiderlaan (exiten) 91
  1731 ZELLIK
  Telefoon:
  +32 2 482 48 79
  E-mail:
  Website:
  http://www.rexel.be
  Rexel is de globale marktleider in de distributie van elektrische producten en oplossingen voor de industriële, residentiële en tertiaire markt. In het productaanbod vindt u het meest innovatieve op het gebied van elektrisch materiaal, verlichting, beveiliging, databekabeling en energiebesparende materialen. Maar het zijn vooral de medewerkers die het verschil maken. De komende jaren staan in het teken van de uitbouw van groene producten in het productassortiment. Tevens worden bepaalde services toegevoegd in het kader van Energie-Efficientie.
  REXEL BELGIUM
 • Herbert Waldmann GmbH & Co. KG

  Adres:
  Herbert Waldmann GmbH & Co. KG
  Peter-Henlein-Straße 5
  78056 VILLINGEN-SCHWENNINGEN
  DUITSLAND
  Website:
  http://www.waldmann.com
  De firma WALDMANN bouwt in Villingen-Schwenningen al 90 jaar enkele van de beste verlichtingssystemen ter wereld. Maar ons licht is geen doel op zich. Ons licht dient. Om te maken. Om te creëren. Om wakker te worden. Om hormonen te beheersen.
  Maximale kwaliteit en optimale bruikbaarheid zijn geen doel op zich. Ze zorgen ervoor dat mensen kunnen doen wat ze willen doen. En dankzij de moderne Duitse technologie in de best mogelijke omstandigheden.
  Herbert Waldmann GmbH & Co. KG
 • Luxendi

  Adres:
  Luxendi
  Bisschoppenhoflaan 255
  2100 ANTWERPEN
  Telefoon:
  +32 3 746 05 00
  E-mail:
  Website:
  http://www.luxendi.com/
  Luxendi is Xicato’s supplier for Benelux and France and support customers throughout western Europe.

  Luxendi supports luminaire manufacturers whose customers are committed to achieving the efficiency, lifetime and maintenance benefits of LED solutions without sacrificing the quality of light that people prefer. Thanks to the instant availability of Xicato’s LED modules and the broad range of drivers, heatsinks and optics, Luxendi is proof that this new type of lighting distributor will be a model for future entrepreneurs in this space.
  Luxendi
 • Retail Office

  Adres:
  Retail Office
  Fotografielaan 43
  2610 WILRIJK
  Telefoon:
  +32 3 899 51 26
  Website:
  http://www.retailoffice.be
  Retail Office is een advies-, concept- en ontwerpbureau dat commerciële oplossingen bedenkt en realiseert voor merken en retailers. Onze missie is om te zorgen voor meer financiële (omzet) en/of emotionele (merkbinding) conversie voor onze klant. Dit doen we door de principes van retail, marketing, 3D/2D vormgeving en communicatie op een geïntegreerde wijze toe te passen en te vertalen in elke commerciële omgeving. In elk project werken we met een multidisciplinair team van retaildenkers /-doeners en dit steeds op maat alsook in co-creatie met de opdrachtgever. Onze expertises zijn: strategie- en conceptontwikkeling, branding, communicatie, vormgeving en uitvoering. Kortom, wij kunnen u als merk of retailer van A-Z ontzorgen.
  Retail Office
 • Volvo Group Belgium NV

  Adres:
  Volvo Group Belgium NV
  Dept. 14130
  Smalleheerweg 31
  9041 GENT (OOSTAKKER)
  E-mail:
  Volvo Group Belgium NV
 • Tekna BVBA

  Adres:
  Tekna BVBA
  Stokkelaar 13
  9160 LOKEREN
  Telefoon:
  +32 9 348 08 02
  Website:
  http://www.tekna.be
  Tekna is een gerenommeerd ontwerper en productiehuis van verlichtingsarmaturen. We hebben een vast team van een 15-tal mensen en zo’n 30-tal vaste onderaannemers. Onze producten en expertise hebben ons al stevig op de wereldkaart gezet, en we blijven verder groeien. We vervaardigen onze armaturen uit pure materialen. Voornamelijk messing, dat een waardevol materiaal met bijzondere eigenschappen en zich perfect leent voor de vervaardiging van kwalitatief hoogstaande verlichtingsarmaturen , maar we gebruiken ook glas, brons, roodkoper en aluminium. Om onze armaturen te ontwikkelen, kiezen we resoluut voor een eclectische aanpak: we combineren sterke, originele werkwijzen met een tijdloos karakter. Een geslaagd recept dat eenvoud, functionaliteit én sierlijkheid uitstraalt. Onze verlichting is gewoon wat het moet zijn: weinig, en tegelijk veel. Aanwezig, en toch niet opdringerig. Ze is eigenzinnig en druist in tegen heel wat hedendaagse designs.
  Tekna BVBA
 • L.E.T.

  Adres:
  L.E.T.
  Vaartlaan 20
  9800 DEINZE
  Telefoon:
  +32 09 381 87 87
  E-mail:
  Website:
  http://www.let.be
  L.E.T. Automotive NV is een hoofdrolspeler op de markt van de koplampafregelsystemen. Het bedrijf ontwikkelt professionele licht sensoren technologie voor een groot aantal industriële klanten, garages en inspectiestations over de hele wereld.
  L.E.T.
 • Crescent NV / InnoLumis BV

  Adres:
  Crescent NV / InnoLumis BV
  Gaston Geenslaan 14
  3001 LEUVEN
  Telefoon:
  +32 16 317 411
  Website:
  http://www.option.com
  Crescent NV (voorheen Option NV) is een producent van IoT connectivity, die de publieke LED verlichtingstoestellen van InnoLumis BV (dochtervennootschap Crescent) "Smart" maakt.
  InnoLumis heeft naast gewone LED verlichting, ook een reeks LED RGB verlichting die het mogelijk maakt om specifieke doelen te bereiken.
  Crescent NV / InnoLumis BV
 • Proximus

  Adres:
  Proximus
  Koning Albert II-laan 27
  1030 BRUSSEL
  Telefoon:
  +32 475 15 60 00
  E-mail:
  Website:
  http://www.proximus.be
  Proximus
Sluiten