Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Leden verlichtingscluster vzw GLV

Met de start van 2024 kunnen we volgende bedrijven als lid verwelkomen: Helvar en Linoa Light Designers

Welkom aan onze contactpersonen en hun medewerkers binnen deze bedrijven!

In het overzicht  (of via een zoekopdracht) op deze pagina kan u alle verdere informatie van de leden ontdekken. Mogelijke vacatures bij leden vindt u terug bij de rubriek 'Jobs in het Licht'.

Een beperkte beschrijving van de cluster en de gegevens van de contactpersoon bij de leden is terug te vinden in de folder 'cluster Groen Licht Vlaanderen'.

Een overzicht van redactionele bijdragen door leden rond nieuwe showcases of whitepapers vindt u binnenkort terug onder de rubriek 'Kennisbank'.

 • Blindenzorg Licht en Liefde vzw

  Adres:
  Blindenzorg Licht en Liefde vzw
  Oudenburgweg 40
  8490 JABBEKE
  Website:
  http://www.lichtenliefde.be
  Licht en Liefde is een dienstverlenende organisatie voor blinden en slechtzienden. Eén van de diensten die we aanbieden is lichtadvies op maat voor slechtzienden. Ons aanbod is erop gericht om de slechtziende cliënt efficiënte lichtoplossingen te adviseren en dit zowel met het oog het uitvoeren van taken als een veilige mobiliteit binnenshuis ter ondersteuning van de zelfredzaamheid enerzijds en het comfortgevoel anderzijds.
  Blindenzorg Licht en Liefde vzw
 • Fantasia Verlichting nv

  Adres:
  Fantasia Verlichting nv
  Torhoutsesteenweg 437
  8400 OOSTENDE
  Telefoon:
  +3259704070
  Website:
  http://www.fantasia.be
  Fantasia Verlichting is een familiebedrijf dat al sinds 1952 gepassioneerd bezig is met het vinden van kwalitatieve en betaalbare oplossingen voor verlichting.
  Fantasia Verlichting nv
 • Performance in Lighting

  Adres:
  Performance in Lighting
  Haachtsesteenweg 1880
  1130 BRUSSEL
  Telefoon:
  +32 2 705 51 51
  E-mail:
  Website:
  http://www.performanceinlighting.com
  Het licht is onze grondstof en onze inspiratiebron.
  Sinds 40 jaar ontwikkelen wij projecten op het gebied van professionele verlichting die in staat zijn welzijnsruimten voor de mens te creëren.
  Om verlichtingstechnische oplossingen aan te bieden die volledig kunnen worden geïntegreerd in elk toepassingsgebied.
  Met passie, ervaring en technische bekwaamheid.
  40 jaar ervaring en toekomstgerichte dynamiek: de Groep PERFORMANCE iN LIGHTING is een internationale speler in de verlichtingssector.

  Gevestigd te Colognola ai Colli, in de provincie Verona en met belangrijke productiefaciliteiten in Italië, Duitsland, België en de Verenigde Staten, is PERFORMANCE iN LIGHTING één van de belangrijkste spelers in de professionele verlichtingssector. Een uniek erfgoed aan ervaring en vaardigheden en tegelijkertijd continu enthousiasme voor innovatie hebben van de groep een solide wereldwijde referentiegemaakt in de wereld van design en architectuur.
  Performance in Lighting
 • ODID

  Adres:
  ODID
  Locomotiefstraat 52 bus 201
  2800 MECHELEN
  Telefoon:
  +32 473 82 34 06
  E-mail:
  Website:
  https://haemera.be/en/home/
  Onafhankelijk adviesbureau voor energiezuinige verlichting: neutrale adviesverlening in verband met energiezuinige verlichting aan bedrijven en overheden
  ODID
 • Teconex

  Adres:
  Teconex
  Rue de Magnée 108
  4610 BEYNE-HEUSAY
  Telefoon:
  +32 43 58 85 75
  E-mail:
  Website:
  http://www.teconex.eu
  Teconex, producent van Teco, de Belgische referentie voor elektrische aansluitingen sinds 1932, staat ook voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie in verlichting.

  Het Luikse bedrijf is een erkende leverancier van alle Belgische elektriciteitsnetbeheerders, een partner van meer dan 500 groothandelaars, spelers in de openbare verlichting en industriële bedrijven in Europa en is ook toonaangevend op het gebied van geavanceerde LED-verlichting.
  Teconex
 • BEG LUXOMAT - Belux

  Adres:
  BEG LUXOMAT - Belux
  Generaal De Wittelaan 17 C
  2800 MECHELEN
  Telefoon:
  +32 15 520 446
  E-mail:
  Website:
  http://www.luxomat.com
  B.E.G. werd opgericht in 1975 en fabriceerde aanvankelijk noodverlichtingen en later autonome voedingsblokken. In 1986 breidde B.E.G. zijn activiteiten uit tot het ontwerpen en vervaardigen van bewegingsdetectors. Sindsdien zijn verscheidene generaties bewegingsdetectors ontwikkeld en werd ons aanbod verrijkt met andere productfamilies, zoals VIDEOLUX en ECOLIGHT. Thans is B.E.G. een internationale onderneming die veel vertegenwoordigers heeft over de hele wereld.
  BEG LUXOMAT - Belux
 • ETAP Lighting International NV

  Adres:
  ETAP Lighting International NV
  Antwerpsesteenweg 130
  2390 MALLE
  Telefoon:
  +32 3 310 02 11
  E-mail:
  Website:
  http://www.etaplighting.com
  ETAP ontwikkelt verlichtingsoplossingen van a tot z: wij creëren verlichtingsconcepten, ontwerpen, industrialiseren en produceren verlichtingsarmaturen, geven advies en maken verlichtingsstudies, leveren de armaturen op tijd en staan in voor de nazorg. Door zelf het hele proces op te volgen, kunnen we u in elke fase de hoogste kwaliteit garanderen. Door voortdurend te innoveren, hebben we een toonaangevende plaats verworven op de Europese verlichtingsmarkt. Elk jaar investeren we 6 tot 7 % van onze omzet in onderzoek en ontwikkeling. Etap is Main GreenLight Endorser.
  ETAP Lighting International NV
 • Orbit

  Adres:
  Orbit
  Kattendijkdok-Westkaai 82
  2000 ANTWERPEN
  Telefoon:
  +32 3 844 45 33
  E-mail:
  Website:
  http://www.orbit-lighting.com
  Sinds meer dan 20 jaar ontwikkelt en produceert ORBIT architecturale verlichtingsarmaturen voor winkel-, kantoor- en residentiële ruimtes. Het bedrijf verdeelt zijn verlichtingstoestellen via een internationaal dealer netwerk. De onderneming is gevestigd in Puurs (Antwerpen), België.

  De strategie is gefocusd op de ontwikkeling van innovatieve verlichtingstoestellen die beiden op lichttechnisch (functioneel) en architecturaal (productdesign) vlak een meerwaarde bieden.
  Orbit
 • Luxendi BV

  Adres:
  Luxendi BV
  T.a.v. Luxendi BV
  Minervum 7139
  4817 ZN BREDA
  NEDERLAND
  Telefoon:
  +32 3 746 05 00
  E-mail:
  Website:
  http://www.luxendi.com/
  Luxendi is Xicato’s supplier for Benelux and France and support customers throughout western Europe.

  Luxendi supports luminaire manufacturers whose customers are committed to achieving the efficiency, lifetime and maintenance benefits of LED solutions without sacrificing the quality of light that people prefer. Thanks to the instant availability of Xicato’s LED modules and the broad range of drivers, heatsinks and optics, Luxendi is proof that this new type of lighting distributor will be a model for future entrepreneurs in this space.
  Luxendi BV
 • Techlink

  Adres:
  Techlink
  Ecelsiorlaan 91
  1930 ZAVENTEM
  Telefoon:
  +32 2 896 96 10
  E-mail:
  Website:
  http://www.techlink.be
  Techlink is de Belgische beroepsfederatie van fabrikanten, distributeurs, installateurs en bedrijven die actief zijn op het gebied van technisch onderhoud en energiebeheer binnen het Ecosysteem van de multifunctionele installaties: van elektrotechniek, verlichting, beveiliging, laadinfrastructuur voor elektrische wagens, over huishoudelijke apparaten tot verwarming, ventilatie, koeling, sanitaire installaties, energiebeheer en natuurlijk ook hernieuwbare energiesystemen en energieopslag.
  Techlink verdedigt de belangen van meer dan 3.150 leden en vertaalt het beleid op Europees, nationaal en lokaal niveau in praktische guidelines voor alle spelers in het Ecosysteem.
  Als federatie is Techlink een van de belangrijkste stemmen in het maatschappelijke debat over de energietransitie in België: van fossiele energiebronnen naar hybride en hernieuwbare toepassingen, energiebeheer, energieopslag en betaalbaar comfort.
  Techlink
Sluiten