Leden verlichtingscluster vzw GLV

Recent konden we binnen onze cluster volgende nieuwe leden verwelkomen: Gewiss Belgium, SG Lighting, Refrax en IBE-BIV.  In het overzicht  (of via een zoekopdracht) hieronder kan u alle verdere informatie van deze en ook de andere leden ontdekken. Mogelijke vacatures bij leden vindt u terug bij de rubriek 'Jobs in het Licht'.

Een beperkte beschrijving van de cluster en een overzicht van de contactgegevens van de leden is terug te vinden in de folder 'cluster Groen Licht Vlaanderen'.

Een overzicht van redactionele bijdragen door leden rond nieuwe showcases of whitepapers vindt u binnenkort terug onder de rubriek 'Kennisbank'.

 • ETAP Lighting International NV

  Adres:
  ETAP Lighting International NV
  Antwerpsesteenweg 130
  2390 MALLE
  Telefoon:
  +32 3 310 02 11
  E-mail:
  Website:
  http://www.etaplighting.com
  ETAP ontwikkelt verlichtingsoplossingen van a tot z: wij creëren verlichtingsconcepten, ontwerpen, industrialiseren en produceren verlichtingsarmaturen, geven advies en maken verlichtingsstudies, leveren de armaturen op tijd en staan in voor de nazorg. Door zelf het hele proces op te volgen, kunnen we u in elke fase de hoogste kwaliteit garanderen. Door voortdurend te innoveren, hebben we een toonaangevende plaats verworven op de Europese verlichtingsmarkt. Elk jaar investeren we 6 tot 7 % van onze omzet in onderzoek en ontwikkeling. Etap is Main GreenLight Endorser.
  ETAP Lighting International NV
 • Boydens Engineering

  Adres:
  Boydens Engineering
  Torhoutsesteenweg 109
  8210 ZEDELGEM
  Telefoon:
  +32 50 83 13 20
  E-mail:
  Website:
  http://www.boydens.be
  Boydens Engineering
 • Ensatec

  Adres:
  Ensatec
  Thor Park 8300
  3600 GENK
  Telefoon:
  +3289395980
  E-mail:
  Website:
  http://www.ensatec.be
  ENSATEC staat voor kwalitatieve en innovatieve oplossingen op gebied van energiebesparing.
  Er wordt een optimaal evenwicht gezocht tussen de energiebesparing en de investeringskost.
  We streven naar een marktpositie als solide partner voor industriële projecten bij KMO’s en GO’s.
  Door zeer klant- en doelgericht te werk te gaan, willen we systematisch de hoge verbruikers (waaronder veelal verlichting) uit de industrie vervangen en het energieverbruik tot wel 70% doen dalen.
  De installaties worden altijd uitgevoerd volgens 'sleutel op de deur'- principe. ENSATEC neemt het volledige projectmanagement voor haar rekening waardoor de klant volledig wordt ontzorgd.
  Ensatec
 • Exterus

  Adres:
  Exterus
  Kachtemsestraat 190
  8800 ROESELARE
  Telefoon:
  +32 486 65 87 24
  E-mail:
  Website:
  http://www.exterus.be
  Exterus is a young and dynamic company, which started with his LED-series in 2005. Today, Exterus presents a full range of quality in- and outdoor lighting, built to the highest standards with the finest components. Our goal is to satisfy our clients with innovative products and outstanding quality. For those reasons, Exterus wants to get known as a symbol of eye-catching lighting that shows great spirit and lasts for a lifetime.
  Exterus
 • SLV Belgium

  Adres:
  SLV Belgium
  Herentalsebaan 429
  2160 WOMMELGEM
  Telefoon:
  033853008
  Website:
  http://slv.be
  SLV Belgium te Wommelgem is een snel groeiende verlichtingsfirma die deel uitmaakt van een internationale groep gevestigd met zijn HQ in Duitsland.

  Al 40 jaar zorgen wij ervoor dat licht zich continu verder ontwikkelt – met innovatieve lichtoplossingen voor binnen en buiten. Bij ons vindt u voor bijna alle denkbare ruimten en toepassingen de geschikte lampen: voor woonkamers, kantoren, hotels, horeca, winkelinrichting en standbouw. Met meer dan 600 medewerkers in 38 landen zijn wij een betrouwbare en competente partner voor elektrotechnische bedrijven en handel, bouwbedrijven, winkelinterieur- en standbouwers, tuin- en landschapsinrichters, interieurarchitecten, architecten en lichtplanners.

  SLV staat bekend voor zijn betrouwbare en snelle levering, uitstekende prijs kwaliteit, innovatie en service gerichte manier van werken zowel op lokaal als op internationaal niveau.
  SLV Belgium
 • PITS NV - Modular Lighting Instruments

  Adres:
  PITS NV - Modular Lighting Instruments
  Armoedestraat 71
  8800 ROESELARE
  Telefoon:
  +32 51 26 56 56
  E-mail:
  Website:
  http://www.supermodular.com
  Modular Lighting Instruments uit België verovert sinds 1980 de wereld met zijn toonaangevende high-end architecturale verlichting, waarbij creativiteit en technologie telkens centraal staan.
  Met hun exclusieve verlichtingscreaties leveren zij niet-alledaagse topartikelen af van hoge kwaliteit.
  Voor hun designverlichting werken ze nauw samen met kunstenaars en architecten.
  PITS NV - Modular Lighting Instruments
 • byNubian

  Adres:
  byNubian
  Coupure Rechts 64 D
  9000 GENT
  Telefoon:
  +32 9 311 58 11
  E-mail:
  Website:
  http://www.bynubian.com
  byNubian biedt innovatieve Software en Hardware-oplossingen voor het capteren, opslaan en verwerken van bedrijfsdata en IOT data.

  byNeuron, ons PAAS software platform kan gebruikt worden voor het bouwen van SAAS oplossingen voor het beheer van gebouwen, steden, grids en energie activiteiten!

  Onze byNode gateways verbinden zowel bestaande domotica-systemen (bv. KNX, Modbus, M-Bus, BACnet…) als de nieuwste Internet of Things-sensoren (bv. LoRaWan) op een beveiligde manier met het byNeuron cloud platform.
  byNubian
 • Teconex

  Adres:
  Teconex
  Rue de Magnée 108
  4610 BEYNE-HEUSAY
  Telefoon:
  +32 43 58 85 75
  E-mail:
  Website:
  http://www.teconex.eu
  Teconex, producent van Teco, de Belgische referentie voor elektrische aansluitingen sinds 1932, staat ook voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie in verlichting.

  Het Luikse bedrijf is een erkende leverancier van alle Belgische elektriciteitsnetbeheerders, een partner van meer dan 500 groothandelaars, spelers in de openbare verlichting en industriële bedrijven in Europa en is ook toonaangevend op het gebied van geavanceerde LED-verlichting.
  Teconex
 • Attentia

  Adres:
  Attentia
  Keizer Karellaan 584-1
  1082 SINT-AGATHA-BERCHEM
  E-mail:
  Website:
  http://www.attentia.be
  Attentia, partner in HR en Well-being van grote bedrijven, KMO’s en zelfstandigen, biedt diensten aan op vlak van HR, Payroll, Preventie & Bescherming en Well-being. Deze geïntegreerde aanpak levert haar klanten data en dus bredere inzichten voor een succesvol HR & Well-being beleid. Attentia gelooft dat gelukkige mensen de drijvende kracht zijn achter elke succesvolle onderneming. Met meer dan 670 medewerkers, verdeeld over 40 kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië staat Attentia ten dienste van haar 15.000+ klanten.
  Kwalitatieve verlichting in bedrijfsgebouwen vinden wij als Externe Dienst Preventie en Bescherming cruciaal. We ondersteunen bedrijven dan ook in het maken van de juiste keuze via het geven van advies volgens de recente normeringen van verlichting. Verder brengen we mogelijke problemen van te veel of te weinig licht objectief in kaart en koppelen we ook daaraan graag ons advies.
  Attentia
 • Illuxtron International B.V.

  Adres:
  Illuxtron International B.V.
  Marie Curieweg 13
  4389 WB VLISSINGEN (RITTHEM)
  NEDERLAND
  Telefoon:
  +31 857 736 360
  E-mail:
  Website:
  http://www.illuxtron.com
  Illuxtron International is een Nederlandse fabrikant van LED-verlichtingsoplossingen (Europa). In tegenstelling tot veel andere fabrikanten, zijn onze productiefaciliteiten in Nederland gevestigd waardoor we een hoge kwaliteit van onze producten kunnen garanderen. Wij hebben een eigen R&D-afdeling waar het ontwerp-, teken-, test- en bouwwerk plaatsvindt. De afgelopen jaren hebben wij onszelf ontwikkeld tot een belangrijke partner voor verschillende grote OEM-klanten. Illuxtron-producten worden veelal gebruikt voor retail, horeca, musea, kantoren en supermarkten maar het gebeurt ook regelmatig dat we onze producten aanpassen aan de wensen van de klant. Dit doen wij vooral veel voor onze OEM-klanten. Met onze Eyeleds-producten focussen wij ons op het topsegment van de designverlichtingsmarkt. Eyeleds zijn exclusieve, decoratieve LED lampjes.
  Illuxtron International B.V.
Sluiten