Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Leden verlichtingscluster vzw GLV

Met de start van 2024 kunnen we volgende bedrijven als lid verwelkomen: Helvar en Linoa Light Designers

Welkom aan onze contactpersonen en hun medewerkers binnen deze bedrijven!

In het overzicht  (of via een zoekopdracht) op deze pagina kan u alle verdere informatie van de leden ontdekken. Mogelijke vacatures bij leden vindt u terug bij de rubriek 'Jobs in het Licht'.

Een beperkte beschrijving van de cluster en de gegevens van de contactpersoon bij de leden is terug te vinden in de folder 'cluster Groen Licht Vlaanderen'.

Een overzicht van redactionele bijdragen door leden rond nieuwe showcases of whitepapers vindt u binnenkort terug onder de rubriek 'Kennisbank'.

 • IDEWE

  Adres:
  IDEWE
  Interleuvenlaan 58
  3001 LEUVEN
  Telefoon:
  016390411
  E-mail:
  Website:
  https://www.idewe.be/
  Groep IDEWE biedt preventie en welzijn op maat. Groep IDEWE beschikt over meer dan 900 gekwalificeerde medewerkers en werkt vanuit 11 regionale kantoren (Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven, Mechelen, Wallonië, Roeselare en Turnhout) en één centrale hoofdzetel (Heverlee-Leuven). Zo ondersteunt Groep IDEWE 35.000 werkgevers en 822.000 werknemers bij het opzetten van een veilige werkomgeving.
  Groep IDEWE bestaat uit IDEWE vzw en IBEVE vzw. IDEWE vzw is de grootste externe dienst voor preventie en bescherming op het werk in België met een territoriale erkenning voor het ganse land. Voor IDEWE gaat een preventiebeleid opzetten verder dan arbeidsgeneeskunde alleen. Het bestrijkt ook de domeinen van veiligheid, hygiëne, psychosociale aspecten, ergonomie en milieu. IBEVE vzw is een zusterorganisatie en staat in voor de domeinen veiligheidscoördinatie, arbeidsveiligheid, milieu, energiebeheer en industriële hygiëne op het werk. IBEVE doet aan preventie in domeinen die wettelijk niet onder een externe dienst vallen.
  Groep IDEWE gelooft in interdisciplinaire dienstverlening. Groep IDEWE gaat een partnership aan waarbij samen met de klant aan preventie en welzijn wordt gewerkt. Groep IDEWE wil zich tevens in toenemende mate inzetten om een zo goed mogelijk antwoord te bieden op de uitdagingen binnen verschillende doelgroepen en/of sectoren. Nieuwe evoluties, praktijken, wetgeving, elektronische vereenvoudiging van taken,… worden eveneens op de voet gevolgd.
  IDEWE
 • ERCO Lighting Belgium

  Adres:
  ERCO Lighting Belgium
  Leuvensesteenweg 369 bus 7
  1932 ZAVENTEM
  Telefoon:
  +32 2 340 72 20
  E-mail:
  Website:
  http://www.erco.com
  „tune the light“: de mogelijkheden architectuur door licht vorm te geven zijn onbegrensd. ERCO ontwikkelt methoden en werktuigen om licht te genereren, te manipuleren en te regelen. Daardoor wordt licht de vierde dimensie in de architectuur. Ons product is het licht – daarom noemen we onszelf ERCO, de lichtfabriek.
  ERCO Lighting Belgium
 • Attentia

  Adres:
  Attentia
  Keizer Karellaan 584-1
  1082 SINT-AGATHA-BERCHEM
  E-mail:
  Website:
  http://www.attentia.be
  Attentia, partner in HR en Well-being van grote bedrijven, KMO’s en zelfstandigen, biedt diensten aan op vlak van HR, Payroll, Preventie & Bescherming en Well-being. Deze geïntegreerde aanpak levert haar klanten data en dus bredere inzichten voor een succesvol HR & Well-being beleid. Attentia gelooft dat gelukkige mensen de drijvende kracht zijn achter elke succesvolle onderneming. Met meer dan 670 medewerkers, verdeeld over 40 kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië staat Attentia ten dienste van haar 15.000+ klanten.
  Kwalitatieve verlichting in bedrijfsgebouwen vinden wij als Externe Dienst Preventie en Bescherming cruciaal. We ondersteunen bedrijven dan ook in het maken van de juiste keuze via het geven van advies volgens de recente normeringen van verlichting. Verder brengen we mogelijke problemen van te veel of te weinig licht objectief in kaart en koppelen we ook daaraan graag ons advies.
  Attentia
 • GEVE Verlichting bv

  Adres:
  GEVE Verlichting bv
  Boomsesteenweg 941
  2610 WILRIJK
  Telefoon:
  +32 3 820 11 99
  E-mail:
  Website:
  http://www.geve.be
  GEVE Verlichting is sinds 1969 uw partner als het om verlichting gaat.
  Wij plannen, produceren, leveren en installeren technische, decoratieve en architecturale verlichting.
  GEVE Verlichting bv
 • Good Light Group

  Adres:
  Good Light Group
  T.a.v. Good Light Group
  Gulbergsven 43
  5645 KK EINDHOVEN
  NEDERLAND
  Telefoon:
  0620540166
  Website:
  https://www.goodlightgroup.org
  De Good Ligfht Group is een non-profit organisatie (stichting), die het belang van goed licht voor gezondheid and welzijn onder de aandacht brengt. Goed licht is het juiste licht op het juiste moment. Dit is daglicht buiten, of daglicht binnen dicht bij een raam, of elektrische verlichting die de gunstige eigenschappen van daglicht zo goed mogelijk nabootst.
  Good Light Group
 • NAV

  Adres:
  NAV
  Willebroekkaai 37
  1000 BRUSSEL
  Telefoon:
  +32 2 212 26 99
  E-mail:
  Website:
  http://www.nav.be
  NAV, de Vlaamse Architectenorganisatie, is de grootste beroepsfederatie van architecten in Vlaanderen met 2.700 leden. Twee secretariaten, een directiecomité, 80 architecten en regionale afdelingen besturen de organisatie. Aangesloten architecten krijgen een waaier aan dienstverlening.
  NAV
 • Electro Cirkel

  Adres:
  Electro Cirkel
  Bredabaan 100
  2170 MERKSEM
  Telefoon:
  +32 3 231 66 85
  E-mail:
  Website:
  http://www.electrocirkel.be
  Electro Cirkel is een elektrotechnische groothandel in Antwerpen. Zij vertegenwoordigen in België o.a. de Zweedse lampenfabrikant Aura. De missie is vrij eenvoudig: lichtoplossingen brengen met een minimaal 3 x langere levensduur dan standaard lampen.
  Electro Cirkel
 • Signify Belgium NV

  Adres:
  Signify Belgium NV
  Z1 Researchpark 210
  1731 ZELLIK
  Telefoon:
  +32 2 287 44 10
  E-mail:
  Website:
  http://www.signify.com
  Producent van professionele lampen, consumenten lampen, led, armaturen en toebehoren voor verlichtingsapparatuur. Binnenverlichting - Buitenverlichting
  Signify Belgium NV
 • Integratech BV

  Adres:
  Integratech BV
  Groenstraat 48
  3270 SCHERPENHEUVEL
  Telefoon:
  +3216795051
  Website:
  https://www.integratech.be/
  De flexibele verlichtingspartner voor installateur en lichtplanner.

  Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

  Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

  Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

  Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt.
  Integratech BV
 • HELVAR (Lighting Controls BVBA)

  Adres:
  HELVAR (Lighting Controls BVBA)
  Industriepark Noord 27
  9100 SINT-NIKLAAS
  Telefoon:
  +32 (0)37 77 81 77
  E-mail:
  Website:
  https://www.helvar.be/
  Helvar is specialist in intelligente en energie-efficiënte componenten en oplossingen voor de verlichtingsindustrie. Onze producten, systemen en (software) technieken stellen ons in staat om voor iedere situatie een passende oplossing te bieden. Van eenvoudige lichtregeling tot uitgebreid en intelligent lichtmanagement.
  Daarnaast heeft Helvar een uitgebreid assortiment van LED-drivers, LED-modules en LED-systemen.
  HELVAR (Lighting Controls BVBA)
Sluiten