Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Leden verlichtingscluster vzw GLV

Met de start van 2024 kunnen we volgende bedrijven als lid verwelkomen: Helvar en Linoa Light Designers

Welkom aan onze contactpersonen en hun medewerkers binnen deze bedrijven!

In het overzicht  (of via een zoekopdracht) op deze pagina kan u alle verdere informatie van de leden ontdekken. Mogelijke vacatures bij leden vindt u terug bij de rubriek 'Jobs in het Licht'.

Een beperkte beschrijving van de cluster en de gegevens van de contactpersoon bij de leden is terug te vinden in de folder 'cluster Groen Licht Vlaanderen'.

Een overzicht van redactionele bijdragen door leden rond nieuwe showcases of whitepapers vindt u binnenkort terug onder de rubriek 'Kennisbank'.

 • Canary BV

  Adres:
  Canary BV
  Gentse baan 62 bus 201
  9100 SINT-NIKLAAS
  Telefoon:
  +32 3 555 70 53
  E-mail:
  Website:
  http://www.brightcanary.eu
  Canary is your all-in-one data-driven platform for sustainability, operations, management & reporting. Our scalable, modular Software-as-a-Service solutions & tools support and accelerate your sustainable business transition.

  Your operational data is converted into clear, real-time insights. Your sustainability reports become fully compliant with all mandatory international reporting standards. Your success is assured through real-time dashboards, automated process optimization, and built-in compatibility with your existing systems and data sources.

  Canary helps you pave the path for your long-term sustainability strategy and objectives with straightforward, actionable plans.
  Canary BV
 • watts ON

  Adres:
  watts ON
  Gaversesteenweg 55
  9800 DEINZE
  Telefoon:
  +3293803099
  E-mail:
  Website:
  http://www.watts-on.be
  Watts ON is een lichtadvies- en studieburo, gespecialiseerd in verlichting voor de werkplek, met impact op de gezondheid en well-being van de gebruiker.
  We begeleiden bedrijven, organisaties en overheden naar een gezondere werkplek.
  Dit doen we door het uitvoeren van audits en metingen, het opstellen van kwalitatieve lichtplannen die rekening houden met de niet-visuele impact van licht, het begeleiden van aanbestedingen en het uitvoeren van projectopvolging.
  Onze aanpak heeft een toonbare impact op gezondheid en well-being van de gebruiker, op ongevallencijfers, ziekteverzuim, productiviteit en kwaliteit van de processen.
  watts ON
 • Boydens Engineering

  Adres:
  Boydens Engineering
  Torhoutsesteenweg 109
  8210 ZEDELGEM
  Telefoon:
  +32 50 83 13 20
  E-mail:
  Website:
  http://www.boydens.be
  Boydens Engineering
 • ThorbiQ nv

  Adres:
  ThorbiQ nv
  Oosteindestraat 15 C
  9160 LOKEREN
  Telefoon:
  +3293485362
  E-mail:
  Website:
  http://www.thorbiq.com
  De bouwsector is een enorm traditionele sector met een zeer lage productiviteit t.o.v. de meeste andere sectoren, die een heel stuk verder staan in de adoptie van digitale technologie.
  Anderzijds wijzen de trends erop dat ook in deze sector de digitale transformatie volop aan de gang is. Digitaal samenwerken is meer dan ooit actueel. De toekomst is digitaal.
  Het grote probleem is dat de digitale informatiestroom zeer beperkt is over de gehele waardeketen van het bouwproces. De maakindustrie is in continue evolutie i.f.v. nieuwe, meer circulaire en efficiëntere producten en systemen. Er is echter een grote digitale kloof tussen de maaksector en de bouwsector.

  De missie van ThorbiQ bestaat eruit om deze digitale kloof te dichten tussen de producenten van bouwproducten enerzijds en de bouwprofessionals (architecten, studiebureaus, aannemers, installateurs, enz.) anderzijds. D.m.v. onze technologie kunnen bouwproducenten een zeer waardevolle digitale dienstverlening aanbieden aan de bouwprofessionals. Deze actoren krijgen op deze manier (gratis) toegang tot betrouwbare data en een waaier aan uniforme applicaties die de productiviteit en kwaliteit van hun werk enorm verhogen.

  Daarnaast geloven we er ook zeer sterk in dat digitale ecosystemen de toekomst zijn t.b.v. digitale informatiestromen over de gehele waardeketen van het bouwproces. Zo ondersteunen we met onze technologie reeds diverse partners met complementaire businessmodellen.
  ThorbiQ nv
 • Illuxtron International B.V.

  Adres:
  Illuxtron International B.V.
  Marie Curieweg 13
  4389 WB VLISSINGEN (RITTHEM)
  NEDERLAND
  Telefoon:
  +31 857 736 360
  E-mail:
  Website:
  http://www.illuxtron.com
  Illuxtron International is een Nederlandse fabrikant van LED-verlichtingsoplossingen (Europa). In tegenstelling tot veel andere fabrikanten, zijn onze productiefaciliteiten in Nederland gevestigd waardoor we een hoge kwaliteit van onze producten kunnen garanderen. Wij hebben een eigen R&D-afdeling waar het ontwerp-, teken-, test- en bouwwerk plaatsvindt. De afgelopen jaren hebben wij onszelf ontwikkeld tot een belangrijke partner voor verschillende grote OEM-klanten. Illuxtron-producten worden veelal gebruikt voor retail, horeca, musea, kantoren en supermarkten maar het gebeurt ook regelmatig dat we onze producten aanpassen aan de wensen van de klant. Dit doen wij vooral veel voor onze OEM-klanten. Met onze Eyeleds-producten focussen wij ons op het topsegment van de designverlichtingsmarkt. Eyeleds zijn exclusieve, decoratieve LED lampjes.
  Illuxtron International B.V.
 • Panel bv

  Adres:
  Panel bv
  Scheldelaan 8 bus 102
  9070 DESTELBERGEN
  Telefoon:
  +32 499 98 61 90
  E-mail:
 • Axioma n.v.

  Adres:
  Axioma n.v.
  Mannebeekstraat 31
  8790 WAREGEM
  Telefoon:
  +32 56 62 21 30
  E-mail:
  Website:
  http://www.axioma-lighting.be
  Axioma nv is een verlichtingsbedrijf actief in het midden- en hogere segment van de projectenmarkt in de professionele sectoren: kantoren, scholen, industrie, retail, sport, gezondheidszorg, publieke gebouwen en openbare verlichting. Axioma nv is exclusief invoerder van verlichtingsproducten van professionele topkwaliteit - met een totaal aanbod van zowel architecturale verlichting als functionele binnen- en buitenverlichting. Dat assortiment, die topkwaliteit en die exclusieve licenties maken Axioma tot één van de belangrijkste marktspelers in België, Luxemburg en Nederland.
  Axioma n.v.
 • LEDVANCE Benelux B.V. - Belgian Branch

  Adres:
  LEDVANCE Benelux B.V. - Belgian Branch
  Passport Building – Leopoldlaan
  1930 ZAVENTEM
  Telefoon:
  +32 2 550 68 20
  E-mail:
  Website:
  http://www.benelux.ledvance.com
  OVER LEDVANCE
  Met dochterondernemingen in meer dan 50 landen en bedrijfsactiviteiten in meer dan 140 landen, is LEDVANCE een van 's werelds toonaangevende algemene verlichtingsondernemingen voor professionele klanten en eindgebruikers. Voortgekomen in 2016 uit OSRAM's afdeling algemene verlichting, omvat de portefeuille van LEDVANCE een uitgebreid assortiment LEDVANCE LED armaturen voor diverse toepassingen, intelligente verlichtingsproducten voor slimme huizen en slimme gebouwen, en een uitgebreid assortiment LED lampen, en componenten zoals LED voedingen en LED strips.
  LEDVANCE Benelux B.V. - Belgian Branch
 • Fenos Bvba

  Adres:
  Fenos Bvba
  Fazantenstraat 46
  9940 EVERGEM
  Telefoon:
  +32 9 335 81 49
  Website:
  http://www.fenos.be
  Fenos is een kleine maar gemotiveerde en innovatieve verlichtingsfabrikant.
  Onze producten zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van professionele verlichtingsontwerpers. Met een breed scala aan mooie producten en verschillende lichtverdelingen biedt Fenos de perfecte oplossing voor hoogwaardige projecten. Onze producten worden gebruikt in tal van musea en galeries, luxe villa's, moderne kantoren, high-end winkels, hotels en restaurants. We zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service en hoogwaardige verlichtingsoplossingen die uw verwachtingen overtreffen. Bedankt voor uw interesse in Fenos als verlichtingspartner.
  Fenos Bvba
 • iGuzzini illuminazione Benelux

  Adres:
  iGuzzini illuminazione Benelux
  iGuzzini Illuminazione S.p.a. Belgian branch
  Blue Point
  Filip Williotstraat 9
  2600 ANTWERPEN
  Telefoon:
  +32 3 241 14 00
  E-mail:
  Website:
  http://www.iguzzini.be
  iGuzzini een Italiaans bedrijf dat is opgericht in 1958 en tot op vandaag de dag zich richt op het produceren van verlichtingsarmaturen voor interieur en exterieur. Het bedrijf loopt in Italië voorop als het gaat om technische en architecturale verlichting.
  iGuzzini illuminazione Benelux
Sluiten