Leden verlichtingscluster vzw GLV

Recent konden we binnen onze cluster volgende nieuwe leden verwelkomen: Gewiss Belgium, SG Lighting, Refrax en IBE-BIV.  In het overzicht  (of via een zoekopdracht) hieronder kan u alle verdere informatie van deze en ook de andere leden ontdekken. Mogelijke vacatures bij leden vindt u terug bij de rubriek 'Jobs in het Licht'.

Een beperkte beschrijving van de cluster en een overzicht van de contactgegevens van de leden is terug te vinden in de folder 'cluster Groen Licht Vlaanderen'.

Een overzicht van redactionele bijdragen door leden rond nieuwe showcases of whitepapers vindt u binnenkort terug onder de rubriek 'Kennisbank'.

 • WeThink

  Adres:
  WeThink
  Baan naar Bree 82
  3990 PEER
  Telefoon:
  +32 473 98 40 75
  E-mail:
  Website:
  http://www.wethink.be/
  WeThink is een vernieuwende speler op de verlichtingsmarkt. Als onafhankelijk studiebureel willen zij hun klanten begeleiden in het kiezen van de beste verlichtingsoplossingen. Efficiency en sustainability zijn hierbij de belangrijkste criteria.
  WeThink
 • Beckhoff Automation bvba

  Adres:
  Beckhoff Automation bvba
  Klaverbladstraat 11 B 2/2
  3560 LUMMEN
  Telefoon:
  +32 13 25 22 00
  E-mail:
  Website:
  http://www.beckhoff.be
  Beckhoff verwezenlijkt open automatiseringssystemen gebaseerd op PC besturingstechniek. Het productassortiment bestrijkt industrie-PC’s, I/O- en veldbuscomponenten, aandrijftechniek en automatiseringssoftware. Producten die als afzonderlijke componenten of geïntegreerd in een compleet en naadloos besturingssysteem kunnen worden gebruikt, zijn voor alle industrieën beschikbaar.
  Beckhoff Automation bvba
 • FEE vzw

  Adres:
  FEE vzw
  Excelsiorlaan 91
  1930 ZAVENTEM
  Telefoon:
  +32 2 720 40 80
  E-mail:
  Website:
  http://www.feebel.be
  FEE vzw
 • Trilux bvba

  Adres:
  Trilux bvba
  Noordersingel 19
  2140 ANTWERPEN
  Telefoon:
  +32 15 29 36 10
  E-mail:
  Website:
  http://www.trilux.com/be/
  TRILUX is een Duits Familiebedrijf met ruim honderd jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van professionele verlichtingsinstallaties voor binnen en buiten. Als marktleider voor technische verlichtingsoplossingen in Duitsland staat innovatie en technische vooruitgang altijd in de focus.

  Vanuit onze kantoren in Amersfoort, Mechelen en Namen bedienen wij met ruim 70 lichtprofessionals de verlichtingsmarkt in Benelux. Het team bestaat uit ervaren lichtadviseurs en ligtingdesigners met als focusmarkten office, industry en retail. Naast het leveren van het product (verlichtingsarmatuur) hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkelt tot full-service aanbieder. Wij leveren desgewenst het lichtplan, klantspecifiek maatwerk oplossingen in onze fabriek in Duitsland, lichtsturing, montage, onderhoud, financieringsconcepten en cloud monitoring services.
  Trilux bvba
 • BEG LUXOMAT - Belux

  Adres:
  BEG LUXOMAT - Belux
  Generaal De Wittelaan 17 C
  2800 MECHELEN
  Telefoon:
  +32 38 87 81 00
  E-mail:
  Website:
  http://www.luxomat.com
  B.E.G. werd opgericht in 1975 en fabriceerde aanvankelijk noodverlichtingen en later autonome voedingsblokken. In 1986 breidde B.E.G. zijn activiteiten uit tot het ontwerpen en vervaardigen van bewegingsdetectors. Sindsdien zijn verscheidene generaties bewegingsdetectors ontwikkeld en werd ons aanbod verrijkt met andere productfamilies, zoals VIDEOLUX en ECOLIGHT. Thans is B.E.G. een internationale onderneming die veel vertegenwoordigers heeft over de hele wereld.
  BEG LUXOMAT - Belux
 • Doxis Lighting Company NV

  Adres:
  Doxis Lighting Company NV
  Horizonlaan 30
  3600 GENK
  Telefoon:
  +32 89 62 15 11
  Website:
  http://www.doxis.be
  Founded in 2002, Doxis Lighting Factory is a young and dynamic company. Our designers as well as our team have been in the lighting business for over 20 years. We develop, design, produce and assemble architectural lighting fixtures at our facilities in Genk, Belgium.

  Doxis manufactures lighting fixtures to be used in private houses, business, retail, hotel or outdoor environments.

  Quality, customer-support and short delays is what we stand for. Long-term partnership is what we are looking for.
  Doxis Lighting Company NV
 • SG Lighting NV

  Adres:
  SG Lighting NV
  Blokhuisstraat 47
  2800 MECHELEN
  Telefoon:
  +3215207271
  E-mail:
  Website:
  http://www.sg-as.com/nl
  SG Lighting, Noorse fabrikant binnen- en buitenverlichting
  SG Lighting NV
 • NAV

  Adres:
  NAV
  Willebroekkaai 37
  1000 BRUSSEL
  Telefoon:
  +32 2 212 26 99
  E-mail:
  Website:
  http://www.nav.be
  NAV, de Vlaamse Architectenorganisatie, is de grootste beroepsfederatie van architecten in Vlaanderen met 2.700 leden. Twee secretariaten, een directiecomité, 80 architecten en regionale afdelingen besturen de organisatie. Aangesloten architecten krijgen een waaier aan dienstverlening.
  NAV
 • Kreon

  Adres:
  Kreon
  Industrieweg-Noord 1152
  3660 OUDSBERGEN
  Telefoon:
  +32 89 81 97 80
  Website:
  https://www.kreon.com
  Schoonheid ontstaat niet door het toevoegen van een laatste detail, wel door het weglaten ervan.
  De vormgeving van onze collectie getuigt van een manier van denken waarbij elke verlichtingsoplossing wordt gereduceerd tot het strikt wezenlijke. Licht en lichtwerking staan hierbij centraal, het object aan zich een bouwsteen van uw architectuur. Deze zoektocht naar het uitgezuiverde object dat ten dienste staat van uw architectuur vergt een diep inzicht in de intrinsieke waarde en overeenkomsten van onze verschillende architectuurvormen. Hoe verscheiden de ons omliggende architectuur kan ogen, toch kan ze -althans in theorie- gereduceerd worden tot enkele basisvormen. kreon beschouwt haar verlichtingsarmaturen dan ook als een object waarvan elk element opgebouwd wordt vanuit die meest zuivere vorm. Deze benadering van het armatuur ziet het detail dan ook niet als een loutere versiering maar als de sleutel tot het begrip en het ontwerp van het armatuur in zijn geheel. Onze verlichtingsoplossingen, ontdaan van elk overtollig detail, resulteren niet in een streng minimalisme maar in een architectonisch object dat steeds in dialoog staat met de ruimte ongeacht de stijl waarin deze wordt opgebouwd. Een vormelijk object dat dit samen met een performante lichtoplossing kan aanbieden vormt de werkelijke essentie en betekenis van architecturale verlichting.

  kreon, purity in light stelt u daarom in staat om de voorwaarden te scheppen waaronder de schoonheid van uw ontwerp aan de oppervlakte kan komen.
  Kreon
 • iGuzzini illuminazione Benelux

  Adres:
  iGuzzini illuminazione Benelux
  Van de Wervestraat 22
  2060 ANTWERPEN
  Telefoon:
  +32 3 241 14 00
  E-mail:
  Website:
  http://www.iguzzini.be
  iGuzzini een Italiaans bedrijf dat is opgericht in 1958 en tot op vandaag de dag zich richt op het produceren van verlichtingsarmaturen voor interieur en exterieur. Het bedrijf loopt in Italië voorop als het gaat om technische en architecturale verlichting.
  iGuzzini illuminazione Benelux
Sluiten