Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Leden verlichtingscluster vzw GLV

Recent konden we binnen onze cluster volgende nieuwe leden verwelkomen: ThorbiQ, Ledealight, Trilec, Integratech.  In het overzicht  (of via een zoekopdracht) hieronder kan u alle verdere informatie van deze en ook de andere leden ontdekken. Mogelijke vacatures bij leden vindt u terug bij de rubriek 'Jobs in het Licht'.

Een beperkte beschrijving van de cluster en een overzicht van de contactgegevens van de leden is terug te vinden in de folder 'cluster Groen Licht Vlaanderen'.

Een overzicht van redactionele bijdragen door leden rond nieuwe showcases of whitepapers vindt u binnenkort terug onder de rubriek 'Kennisbank'.

 • IBE-BIV

  Adres:
  IBE-BIV
  Jozef II-straat 40/6
  1000 BRUSSEL
  E-mail:
 • OVED

  Adres:
  OVED
  Bedrijvencentrum De Punt Kerkstraat 108
  9050 GENTBRUGGE
  Telefoon:
  +32 9 224 01 30
  E-mail:
  Website:
  http://www.oved.be/
  OVED - Overlegplatform voor Energiedeskundigen - biedt professionele ondersteuning aan de energiedeskundigen bij de uitoefening van zijn/haar beroep door middel van belangenbehartiging, informatieverstrekking en vorming.
  OVED
 • Framaz nv

  Adres:
  Framaz nv
  Oudestraat 10
  2630 AARTSELAAR
  Telefoon:
  +32 3 870 96 90
  Website:
  http://www.framaz.be
  Framaz is reeds meer dan 40 jaar een belangrijke speler op de professionele verlichtingsmarkt in België. Wij vertegenwoordigen een aantal vooraanstaande Europese merken exclusief op deze markt zoals Glamox, Framaz, Halla, Fael Luce, Lystra, Nexia, Arc Luce, TRQ, Lamp, Wasco.
  Of het nu gaat om Industrie, kantoren, gezondheid, retail of terreinverlichting, Wij hebben de kennis, ervaring en de juiste armaturen om uw project tot een goed einde te brengen.
  Framaz nv
 • Canary BV

  Adres:
  Canary BV
  Cauwerburg 22
  9140 TEMSE
  Telefoon:
  +3235557053
  Website:
  http://www.canary.expert
  Our goal is to optimize your business by knowledge, technical experience, an extended partner network and a lot of 'goesting'. Today we are proud of our team consisting of motivated canaries, consulting our customers and constantly ameliorating and expanding our Big Data Platform - Aviary.
  Canary BV
 • OPPLE Lighting BV

  Adres:
  OPPLE Lighting BV
  Meerenakkerweg 1-07
  5652 AR EINDHOVEN
  NEDERLAND
  Telefoon:
  +32 (0)3 331 80 00
  Website:
  http://www.opple.com
  OPPLE Lighting. is China’s grootste lichtmerk en is inmiddels actief in meer dan 70 landen, met 6,000 medewerkers, 2 moderne ISO gecertificeerde productiecentra, meer dan 6.000 OPPLE winkels en 40.000 verkooppunten wereldwijd.

  Gesteund door een lokaal, ervaren verkoopteam kunt u bij OPPLE Lighting. terecht voor innovatieve LED producten, tegen een betaalbare prijs. We combineren eenvoudigweg het beste van twee werelden:

  • Goede prijs-kwaliteit producten

  • Continue stroom van innovatieve producten

  • Meer dan 200 patenten per jaar

  • TÜV gecertificeerde Opple laboratoria

  • Gepassioneerde en ervaren professionals

  • Excellente service dichtbij u
  OPPLE Lighting BV
 • Spectrum Advies & Design

  Adres:
  Spectrum Advies & Design
  Midden Engweg 37 a
  3882 TS PUTTEN
  NEDERLAND
  Telefoon:
  +31 (0)341 35 90 00
  E-mail:
  Website:
  http://spectrumadvies.be/nl/
  Als onafhankelijk lichtadviesbureau helpt Spectrum bij het inrichten van uw openbare ruimte. Van het realiseren van openbare verlichting zoals straatverlichting en sfeerverlichting, tot het aanlichten van gebouwen.
  Spectrum Advies & Design
 • Kreon

  Adres:
  Kreon
  Industrieweg-Noord 1152
  3660 OUDSBERGEN
  Telefoon:
  +32 89 81 97 80
  Website:
  https://www.kreon.com
  Schoonheid ontstaat niet door het toevoegen van een laatste detail, wel door het weglaten ervan.
  De vormgeving van onze collectie getuigt van een manier van denken waarbij elke verlichtingsoplossing wordt gereduceerd tot het strikt wezenlijke. Licht en lichtwerking staan hierbij centraal, het object aan zich een bouwsteen van uw architectuur. Deze zoektocht naar het uitgezuiverde object dat ten dienste staat van uw architectuur vergt een diep inzicht in de intrinsieke waarde en overeenkomsten van onze verschillende architectuurvormen. Hoe verscheiden de ons omliggende architectuur kan ogen, toch kan ze -althans in theorie- gereduceerd worden tot enkele basisvormen. kreon beschouwt haar verlichtingsarmaturen dan ook als een object waarvan elk element opgebouwd wordt vanuit die meest zuivere vorm. Deze benadering van het armatuur ziet het detail dan ook niet als een loutere versiering maar als de sleutel tot het begrip en het ontwerp van het armatuur in zijn geheel. Onze verlichtingsoplossingen, ontdaan van elk overtollig detail, resulteren niet in een streng minimalisme maar in een architectonisch object dat steeds in dialoog staat met de ruimte ongeacht de stijl waarin deze wordt opgebouwd. Een vormelijk object dat dit samen met een performante lichtoplossing kan aanbieden vormt de werkelijke essentie en betekenis van architecturale verlichting.

  kreon, purity in light stelt u daarom in staat om de voorwaarden te scheppen waaronder de schoonheid van uw ontwerp aan de oppervlakte kan komen.
  Kreon
 • EURO-LUCE bvba

  Adres:
  EURO-LUCE bvba
  Ballingsweg 25
  9620 ZOTTEGEM
  Telefoon:
  +32 54 55 71 10
  E-mail:
  Website:
  http://www.euro-luce.be
  Sinds 16 jaar is Euro-Luce projectmatig actief in de verlichting van winkels(kledingzaken, winkelgalerijen, supermarkten, ..) en profileert zich als innovatieve LED-expert bij het ontwerp, de verkoop en de realisatie van winkelverlichting.
  EURO-LUCE bvba
 • Feilo Sylvania Belgium BVBA

  Adres:
  Feilo Sylvania Belgium BVBA
  Noorderlaan 105 C
  2030 ANTWERPEN
  Telefoon:
  +32 3 610 44 44
  E-mail:
  Website:
  http://www.sylvania-lighting.com
  Verlichtingsfabrikant: lampen - armaturen.

  Our three main brands- Concord, Lumiance and Sylvania – concentrate strengths in research and development, LED lighting technology, product design, engineering and production, plus in-depth, honest application expertise, on their specialised areas of activity: high-end architectural, decorative and functional professional lighting.
  Feilo Sylvania Belgium BVBA
 • ERCO Lighting Belgium

  Adres:
  ERCO Lighting Belgium
  Leuvensesteenweg 369 bus 7
  1932 ZAVENTEM
  Telefoon:
  +32 2 340 72 20
  E-mail:
  Website:
  http://www.erco.com
  „tune the light“: de mogelijkheden architectuur door licht vorm te geven zijn onbegrensd. ERCO ontwikkelt methoden en werktuigen om licht te genereren, te manipuleren en te regelen. Daardoor wordt licht de vierde dimensie in de architectuur. Ons product is het licht – daarom noemen we onszelf ERCO, de lichtfabriek.
  ERCO Lighting Belgium
Sluiten