Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Leden verlichtingscluster vzw GLV

Een beperkte beschrijving van de cluster en een overzicht van de contactgegevens van de leden is terug te vinden in de folder 'cluster Groen Licht Vlaanderen'. Een voorstelling van de verlichtingscluster en haar leden vind je eveneens in deze brochure met de foto's van de contactpersonen.

In 2020 konden we reeds volgende bedrijven (her)verwelkomen binnen onze cluster:

 • WAGO BELUX

  Adres:
  WAGO BELUX
  Excelsiorlaan 11
  1930 ZAVENTEM
  Telefoon:
  027179090
  Website:
  http://www.wago.be
  WAGO ontwikkelt, produceert en commercialiseert interconnectie en automatisatie oplossingen voor industriële, tertiaire en infrastructuur toepassingen.

  Vele fabrikanten die vertegenwoordigd zijn binnen Groenlicht Vlaanderen integreren WAGO componenten in hun verlichtingsoplossingen.
  Enkele typische voorbeelden van WAGO OEM interconnectie componenten zijn systeembekabeling (WINSTA), trunkig systemen, verdeeldozen, PCB-en SMD componenten.

  Binnen de gebouwen automatisatie, waarvan verlichting een belangrijk onderdeel is, zijn de WAGO Building Controllers reeds jaren de referentie. Onze klanten kiezen voor een open, flexibele en compacte oplossing waarbij zowel de gecertifieerde veldbussen (DALI-2, KNX, SMI, EnOcean, Modbus,…) als de management bussen ( BACnet, MQTT, OPC UA,…) aangesloten worden op één platform. Dit vereenvoudigt de architectuur en bevordert de flexibiliteit doorheen de levenscyclus van het gebouw. Klanten hebben hierbij de keuze tussen een plug-and-play oplossing (bv. WAGO Lighting Management) waarbij geen voorkennis nodig is, een oplossing op maat, al dan niet ondersteund door een officiële WAGO Service Provider (WSP), of een combinatie van beide.

  “WAGO Stay in control of your system!”
  WAGO BELUX
 • OVED

  Adres:
  OVED
  Bedrijvencentrum De Punt Kerkstraat 108
  9050 GENTBRUGGE
  Telefoon:
  +32 9 224 01 30
  E-mail:
  Website:
  http://www.oved.be/
  OVED - Overlegplatform voor Energiedeskundigen - biedt professionele ondersteuning aan de energiedeskundigen bij de uitoefening van zijn/haar beroep door middel van belangenbehartiging, informatieverstrekking en vorming.
  OVED
 • Tempolec

  Adres:
  Tempolec
  Route de Biesme 49
  6530 THUIN
  Telefoon:
  071590039
  Website:
  http://www.tempolec.com
  Sinds jaren, is Tempolec gespecialiseerd in lichtmanagement.
  Dankzij onze technische kennis en kwaliteitsvolle producten zijn wij in staat te zorgen voor aangepaste lichtsturing, afhankelijk van de gewenste noden.
  Ons uitgebreid gamma zorgt voor een optimaal gebruik en beheer van daglicht dat, al dan niet, via Dali of KNX gestuurde aanwezigheids- en beweginssensoren veiligheid, comfort en gezondheid garandeert en dit op een energiezuinige manier.
  Tempolec, Solutions through technology.
  Tempolec
 • H.D.M Systems (Light Consult)

  Adres:
  H.D.M Systems (Light Consult)
  Evolis 100
  8500 KORTRIJK
  Telefoon:
  +32 473 94 47 05
  E-mail:
  Website:
  http://www.lightconsult.be
  Sinds meer dan 17 jaar actief in de verlichtingssector en van bij de start van de commerciële led verlichting. Lichtadvies is de ‘anatomie’ kennen van het toestel om het te kunnen toepassen in de omgeving daar waar het moet komen. Merk onafhankelijk, maar wel steeds met de nodige fabrieksgaranties van 3 tot 7 jaar op ledproducten.
  H.D.M Systems (Light Consult)
 • FEE vzw

  Adres:
  FEE vzw
  Excelsiorlaan 91
  1930 ZAVENTEM
  Telefoon:
  +32 2 720 40 80
  E-mail:
  Website:
  http://www.feebel.be
  FEE vzw
Sluiten