Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Leden verlichtingscluster vzw GLV

Recent konden we binnen onze cluster volgende nieuwe leden verwelkomen: ThorbiQ, Ledealight, Trilec, Integratech.  In het overzicht  (of via een zoekopdracht) hieronder kan u alle verdere informatie van deze en ook de andere leden ontdekken. Mogelijke vacatures bij leden vindt u terug bij de rubriek 'Jobs in het Licht'.

Een beperkte beschrijving van de cluster en een overzicht van de contactgegevens van de leden is terug te vinden in de folder 'cluster Groen Licht Vlaanderen'.

Een overzicht van redactionele bijdragen door leden rond nieuwe showcases of whitepapers vindt u binnenkort terug onder de rubriek 'Kennisbank'.

 • Ledealight

  Adres:
  Ledealight
  Hermestraat 20
  1930 ZAVENTEM
  Telefoon:
  +32 2 318 12 98
  Website:
  http://ledealight.com/
  Because lighting is more than a common product, each brand we distribute is state of the art and technology leader in their specific area of expertise.
  We design and provides LED lighting solutions for customers of all sizes, specializing both in Office lighting, retail and technical lighting for ware-houses and industries.
  Ledealight
 • Volvo Group Belgium NV

  Adres:
  Volvo Group Belgium NV
  Dept. 14130
  Smalleheerweg 31
  9041 GENT (OOSTAKKER)
  E-mail:
  Volvo Group Belgium NV
 • Tempolec

  Adres:
  Tempolec
  Route de Biesme 49
  6530 THUIN
  Telefoon:
  071590039
  Website:
  http://www.tempolec.com
  Sinds jaren, is Tempolec gespecialiseerd in lichtmanagement.
  Dankzij onze technische kennis en kwaliteitsvolle producten zijn wij in staat te zorgen voor aangepaste lichtsturing, afhankelijk van de gewenste noden.
  Ons uitgebreid gamma zorgt voor een optimaal gebruik en beheer van daglicht dat, al dan niet, via Dali of KNX gestuurde aanwezigheids- en beweginssensoren veiligheid, comfort en gezondheid garandeert en dit op een energiezuinige manier.
  Tempolec, Solutions through technology.
  Tempolec
 • Intellisol NV

  Adres:
  Intellisol NV
  Maastrichtersteenweg 163 A
  3680 MAASEIK
  Telefoon:
  +32 89 35 53 00
  E-mail:
  Website:
  http://www.intellisol.be
  Wist u dat de verlichting van uw bedrijf een stuk efficiënter kan? En dus voordeliger? Een besparing tot 70% op uw energiefactuur is geen uitzondering met intelligente, energiezuinige verlichting van Intellisol. We streven altijd naar een zo kort mogelijke paybackperiode, van 5 of zelfs 3 jaar. Onze experts maken een uitgebreide rendementsstudie waarin we alle subsidies en andere financiële en/of fiscale voordelen meenemen die op u van toepassing zijn. Bovendien maakt u kennis met het eindresultaat via realistische 3D-simulaties. Precies weten waar u aan toe bent voor u ook maar een euro op tafel hebt gelegd, dat is Intellisol.
  Intellisol NV
 • WAGO BELUX

  Adres:
  WAGO BELUX
  Excelsiorlaan 11
  1930 ZAVENTEM
  Telefoon:
  027179090
  Website:
  http://www.wago.be
  WAGO ontwikkelt, produceert en commercialiseert interconnectie en automatisatie oplossingen voor industriële, tertiaire en infrastructuur toepassingen.

  Vele fabrikanten die vertegenwoordigd zijn binnen Groenlicht Vlaanderen integreren WAGO componenten in hun verlichtingsoplossingen.
  Enkele typische voorbeelden van WAGO OEM interconnectie componenten zijn systeembekabeling (WINSTA), trunkig systemen, verdeeldozen, PCB-en SMD componenten.

  Binnen de gebouwen automatisatie, waarvan verlichting een belangrijk onderdeel is, zijn de WAGO Building Controllers reeds jaren de referentie. Onze klanten kiezen voor een open, flexibele en compacte oplossing waarbij zowel de gecertifieerde veldbussen (DALI-2, KNX, SMI, EnOcean, Modbus,…) als de management bussen ( BACnet, MQTT, OPC UA,…) aangesloten worden op één platform. Dit vereenvoudigt de architectuur en bevordert de flexibiliteit doorheen de levenscyclus van het gebouw. Klanten hebben hierbij de keuze tussen een plug-and-play oplossing (bv. WAGO Lighting Management) waarbij geen voorkennis nodig is, een oplossing op maat, al dan niet ondersteund door een officiële WAGO Service Provider (WSP), of een combinatie van beide.

  “WAGO Stay in control of your system!”
  WAGO BELUX
 • Kreon

  Adres:
  Kreon
  Industrieweg-Noord 1152
  3660 OUDSBERGEN
  Telefoon:
  +32 89 81 97 80
  Website:
  https://www.kreon.com
  Schoonheid ontstaat niet door het toevoegen van een laatste detail, wel door het weglaten ervan.
  De vormgeving van onze collectie getuigt van een manier van denken waarbij elke verlichtingsoplossing wordt gereduceerd tot het strikt wezenlijke. Licht en lichtwerking staan hierbij centraal, het object aan zich een bouwsteen van uw architectuur. Deze zoektocht naar het uitgezuiverde object dat ten dienste staat van uw architectuur vergt een diep inzicht in de intrinsieke waarde en overeenkomsten van onze verschillende architectuurvormen. Hoe verscheiden de ons omliggende architectuur kan ogen, toch kan ze -althans in theorie- gereduceerd worden tot enkele basisvormen. kreon beschouwt haar verlichtingsarmaturen dan ook als een object waarvan elk element opgebouwd wordt vanuit die meest zuivere vorm. Deze benadering van het armatuur ziet het detail dan ook niet als een loutere versiering maar als de sleutel tot het begrip en het ontwerp van het armatuur in zijn geheel. Onze verlichtingsoplossingen, ontdaan van elk overtollig detail, resulteren niet in een streng minimalisme maar in een architectonisch object dat steeds in dialoog staat met de ruimte ongeacht de stijl waarin deze wordt opgebouwd. Een vormelijk object dat dit samen met een performante lichtoplossing kan aanbieden vormt de werkelijke essentie en betekenis van architecturale verlichting.

  kreon, purity in light stelt u daarom in staat om de voorwaarden te scheppen waaronder de schoonheid van uw ontwerp aan de oppervlakte kan komen.
  Kreon
 • G.I.A.

  Adres:
  G.I.A.
  Industrieterrein - Kanaal Noord 1161
  3960 BREE
  Telefoon:
  +32 89 46 13 91
  E-mail:
  Website:
  http://www.gia.be
  GIA is leverancier van stekkerbare oplossingen, flexibele bekabeling, Immotica en Domotica systemen en biedt oplossingen voor grote gebouwen, kantoren, industrie, zorgsector, utiliteitsbouw en residentiële domotica-projecten. Verlichtingssturing: Verlichting precies waar en wanneer het nodig is. De afweging tussen kosten, potentiële energiebesparing en bedieningscomfort is essentieel. De meeste studies wijzen uit dat de verlichting ongeveer 40% van het energieverbruik van een gebouw voor haar rekening neemt. Dus er valt wel best wat te besparen
  G.I.A.
 • Exterus

  Adres:
  Exterus
  Kachtemsestraat 190
  8800 ROESELARE
  Telefoon:
  +32 486 65 87 24
  E-mail:
  Website:
  http://www.exterus.be
  Exterus is a young and dynamic company, which started with his LED-series in 2005. Today, Exterus presents a full range of quality in- and outdoor lighting, built to the highest standards with the finest components. Our goal is to satisfy our clients with innovative products and outstanding quality. For those reasons, Exterus wants to get known as a symbol of eye-catching lighting that shows great spirit and lasts for a lifetime.
  Exterus
 • HELVAR (Lighting Controls BVBA)

  Adres:
  HELVAR (Lighting Controls BVBA)
  Industriepark Noord 27
  9100 SINT-NIKLAAS
  Telefoon:
  +32 (0)37 77 81 77
  E-mail:
  Website:
  https://www.helvar.be/
  Helvar is specialist in intelligente en energie-efficiënte componenten en oplossingen voor de verlichtingsindustrie. Onze producten, systemen en (software) technieken stellen ons in staat om voor iedere situatie een passende oplossing te bieden. Van eenvoudige lichtregeling tot uitgebreid en intelligent lichtmanagement.
  Daarnaast heeft Helvar een uitgebreid assortiment van LED-drivers, LED-modules en LED-systemen.
  HELVAR (Lighting Controls BVBA)
 • Dekimo Products NV

  Adres:
  Dekimo Products NV
  Brusselsesteenweg 708
  9050 GENTBRUGGE
  Telefoon:
  +32 9 232 52 58
  E-mail:
  Website:
  http://www.dekimo.com
  Dekimo is een toonaangevende onafhankelijke leverancier van elektronische diensten in de Benelux. Dekimo levert ontwikkelingsdiensten en een productiefaciliteit: ontwikkeling van elektronica en software, consultancy en flexibele bemensing in elektronica en software, PCB ontwerp / lay-out en EMC-metingen, serieproductie en assemblage van mechnotic oplossingen van PCBA’s
  Dekimo Products NV
Sluiten