“Inspirerende praktijkcases met intelligente lichtregelsystemen”

pixabay_success-2081168_1280_revCL.jpgdonderdag 08 oktober 2020

Online IntelLicht babbels op 29/10/2020 (9.00u - 10.15u) rond

“Inspirerende praktijkcases met intelligente lichtregelsystemen”

Een initiatief van vzw Groen Licht Vlaanderen in het kader van het VLAIO gesubsidieerd VIS-iv project IntelLicht met uitvoerders WTCB, VOLTA en KU Leuven,

tussenin het ontbijt en het verdwijnen van de files

Doelstelling

Nieuwe verlichtingsinstallaties worden vandaag uitgerust met ledverlichting. De energiebesparing én het visueel comfort kunnen verder geoptimaliseerd worden via een performante lichtregeling. En hier is nog veel rond te doen. Daarom willen we aan de hand van sprekende en herkenbare praktijkvoorbeelden de deelnemers informeren rond de implementatie van intelligente lichtregelsystemen. Er worden inzichten gegeven rond het verloop alsook rond de hoofdaspecten die deze cases bijzonder maken en men gaat dieper in op de lessen die werden getrokken (lessons learned) bij de realisatie ervan.

Maar er is nog meer...

We verwijzen naar de nieuwste e-learning tools die tot stand kwamen binnen dit IntelLicht project en als intermezzo zal een integrator zijn visie geven over hoe de installateurs richting slimme verlichting evolueren. Wat gaat goed, wat kan beter?

Aanpak

Het betreft een online sessie (webinar). Na registratie ontvangen de deelnemers een link naar de geplande MS Teams Meeting.

Doelgroep

primaire doelgroep: Elektro-installateurs, Integratoren

secundiare doelgroep: Studiebureaus, Architecten

Meer info en inschrijven via deze link

« Terug

Sluiten