Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

LICHTdag 2019

12x48HorizontalBanner_lichtdag2019_rev1.jpgdonderdag 04 juli 2019

Op 17 september organiseert Groen Licht Vlaanderen vzw vanuit haar werking als Vlaamse cluster, de jaarlijkse LICHTdag 2019. Dit event vindt plaats op Technologiecampus Gent in samenwerking met het Laboratorium voor Lichttechnologie van KU Leuven en de leden van Groen Licht Vlaanderen.

Andere kennispartners zoals WTCB, VOLTA en dit jaar ook IMEC en Agoria zijn betrokken in het gevarieerde programma van wat erkend wordt als de ‘belangrijkste’ Vlaamse verlichtingshappening.  Dit event wordt dan ook de uitgelezen kans voor eindgebruikers (industrie, overheid, projectbouw, KMO’s,…), bouwpartners (interieur- en architecten, studiebureaus, integratoren, installateurs,..), adviseurs (energie, preventie, facilitair, ICT, milieu, duurzaamheid…) en aanbieders van de verlichtingstechnologie om innovaties te ontdekken, hun kennis rond verlichting bij te schaven en om nieuwe contacten te leggen.  

Vanaf de namiddag loopt het algemene programma met keynotes, parallelle lezingen, partner cases, een perceptietest en nog veel meer. Hierbij staan vooral de hot topics binnen verlichting op de agenda. Tijdens de koffiepauze wordt u ‘blind gematcht’ en maakt u zo kennis met potentiele nieuwe partners en/of klanten.  Voor wie een volledig lichtbad wenst is er voor de diehards in de ochtend een optioneel voorprogramma (beperkte groep). U kiest dan voor een korte opleiding rond HCL, flikker, … of u laat uw luxmeter controleren, of u brengt een bezoek aan de vedette van het Laboratorium voor Lichttechnologie: de Nearfield goniofotometer. Ook staan binnen het Laboratorium voor Lichttechnologie een aantal onderzoekslokalen open waar u zelf beleeft hoe een vernieuwende verlichtingstechnologie of een innovatief lichtontwerp werkt aan de hand van demonstraties en/of opstellingen. Hier zijn de onderzoeksthema’s HCL, VR, Spectral tuning en Variabel beam.

Meer over het programma vindt u op de inschrijvingspagina

Met dank aan onze sponsors

« Terug

Sluiten