Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Onderzoek naar slaap, daglicht en welzijn in tijden van corona.

piqsels.com-id-fvkhr.jpgwoensdag 29 april 2020

Vul de korte vragenlijst in van de Technische Universiteit Eindhoven (Dr. Luc Schlangen en Dr. Karin Smolders - Human Technology Interaction group): deel 1 duurt zo’n tien minuten, het optionele 2de deel ongeveer vijf minuten, beide zijn Nederlandstalig.

Onderzoek naar slaap, daglicht en welzijn in tijden van Corona
Instemming onderzoeksdeelname
Voordat u het onderzoek ‘Slaap en welzijn in tijden van Corona’ begint is het belangrijk dat u kennis neemt van de werkwijze die bij dit onderzoek gevolgd wordt en dat u instemt met vrijwillige deelname. Leest u deze informatie a.u.b. aandachtig door.

Doel en nut van de studie
Doel en nut van het onderzoek is het meten van slaap en welzijn in tijden van Corona. Het onderzoek wordt uitgevoerd door dr. ir. Luc Schlangen en dr. ir. Karin Smolders van de Human-Technology Interaction group van de Technische Universiteit Eindhoven.

Procedure
U krijgt vragen over slaap, piekeren, alledaagse gedragingen en stemming gedurende de afgelopen vier weken, en uw ervaringen m.b.t. veranderingen door de uitbraak van het Corona virus in Nederland. Het invullen van het eerste deel van de vragenlijst duurt ongeveer 10-15 minuten, als u wilt kunt u daarna het tweede deel van ongeveer 5-10 minuten nog invullen.

Participanten
Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn. 

Vrijwilligheid
Uw deelname is geheel vrijwillig. U kunt zonder opgaaf van redenen weigeren mee te doen aan het onderzoek en uw deelname op welk moment dan ook afbreken door de webpagina te sluiten.

« Terug

Sluiten