Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

"LICHT verteerbaar" - studiedag

LichtVerteerbaar_resized.jpgvrijdag 24 augustus 2018

Op 13 september zetten Groen Licht Vlaanderen vzw en het Laboratorium voor Lichttechnologie van KU Leuven, samen met hun partners de deuren nog eens wijd open tijdens het 'LICHT verteerbaar' evenement op Technologiecampus Gent .

In de namiddag ontvangen we u in het Laboratorium voor Lichttechnologie en bij DRAMCO, beiden onderdeel van KU Leuven (Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen) alsook in het Domoticalab van ODISEE (Energietechnologie), allen gehuisvest op Technologiecampus Gent. We geven u dan de mogelijkheid om uw licht verteerbaar menu zelf samen te stellen.

Op de kaart staan een aantal parallele workshops rond actuele verlichtingsthema's, alsook een key-note met betrekking tot nieuwe business- en verdienmodellen in het kader van geconnecteerde verlichting. Daarnaast  kan u de laboratoria en meetfaciliteiten vrij bezoeken. We moedigen u aan om uw luxmeter mee te brengen voor een accuraatheidstest, terwijl u plaatsneemt voor een korte perceptietest in het kader van lopend onderzoek.

Praktisch

Datum: donderdag 13/09/2018

Doelgroep: iedereen die actief is met verlichting

Locatie: Technologiecampus Gent  (Gebr. De Smetstraat 1, 9000 Gent) – Gebouw B 

Parking: gratis binnen de campus

Ontvangst: 

  • Vanaf 9.00u voor het optioneel programma
  • Vanaf 12.00u voor de broodjeslunch
  • Vanaf 13.00u voor 'LICHT verteerbaar'

Deelname: is gratis (behalve voor optionele OVED opleiding)

Inschrijven:  is verplicht.  Er kan afzonderljk worden ingeschreven voor alle activiteiten. Afmelden is  mogelijk tot 11/09/2018 (uiterste datum van inschrijven)

Organisatie: Groen Licht Vlaanderen vzw & Laboratorium voor Lichttechnologie KU Leuven

Partners: DRAMCO KU Leuven, Volta Tecnolec, Sirris, OVED, Odisee - Energietechnologie, WTCB en de leden van cluster Groen Licht Vlaanderen vzw

MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN

« Terug

Sluiten