Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Project "Human Centric Lighting" binnenkort van start

HCL_office_PB.jpgvrijdag 01 juni 2018

Vanaf 1 oktober werken de Opleiding Toegepaste Gezondheidswetenschappen van HoWest en het Laboratorium voor Lichttechnologie van KU Leuven Technologiecampus Gent samen aan demonstratieprojecten rond Human Centric Lighting. Vzw Groen Licht Vlaanderen juicht toe dat er toegepast onderzoek rond verlichting gebeurt!

Voor meer informatie over het project 'Human Centric Lighting' verwijzen we naar de link. Deze webpagina zal stelselmatig worden aangevuld. Bedrijven die nog willen participeren kunnen contact opnemen met projectleider Wouter Ryckaert van het Laboratorium voor Lichttechnologie. 

Projecttype TETRA

Op 31/5/2018 keurde het Agentschap Innoveren & Ondernemen VLAIO 22 projectvoorstellen goed. TETRA-projecten hebben tot doel om recent beschikbare kennis (nieuwe technologie, recent afgewerkt onderzoek of bestaande kennis uit een ander domein of sector) te vertalen naar gevalideerde en direct bruikbare concepten of prototypes, die inspelen op de noden van en/of nieuwe markt-opportuniteiten bieden aan een ruime groep ondernemingen (kmo’s) en/of social profit organisaties.

De projecten hebben minstens een economische finaliteit en kunnen ook een maatschappelijke uitdaging aanpakken. Daarnaast is er ook een kennisdoorstroming naar opleidingen aan de hogescholen en geïntegreerde opleidingen aan de universiteiten. 

« Terug

Sluiten