Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Future Lighting 2023

1699436130893.jpgdinsdag 14 november 2023

We stellen hierbij het 2-daagse kennisevent Future Lighting 2023 voor, dat doorgaat op 22 en 23 november en opgebouwd is rond een uniek lezingen programma in combinatie met een vakbeurs.

Kennispartners in het conferentiegedeelte zijn Groen Licht Vlaanderen, IBE-BIV en NSVV.

Het doel? Bedrijven actief in en met verlichting verenigen, netwerking faciliteren en de sector verder helpen met onafhankelijke kennis.

Elke medewerker werkzaam binnen de waardeketen verlichting heeft er baat bij om ook vandaag zijn kennisniveau te verhogen. Investeer dus één dag in het verbeteren van je kennis rond licht en verlichting en kom ons bezoeken. We ontvangen hierbij graag ook de (interieur-)architecten, elektro-installateurs, studiebureaus, preventieadviseurs, technische diensten, productontwerpers, lichtplanners, distributeurs, groothandel,....Kortom iedereen die actief is met of rond verlichting.

Het event vindt plaats in Gorinchem (NL) op woensdag 22 en donderdag 23 november. Dit klinkt ver, maar is slechts een 20-tal km voorbij Breda en dus ook bereikbaar voor lichtprofessionals uit Vlaanderen.

Alle informatie en het volledige programma vindt u via www.future-lighting.be

Vooraf registreren is vereist. Via deze link kan u gratis registeren voor het event op uitnodiging van Groen Licht Vlaanderen.

« Terug

Sluiten