Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Easyfairs lanceert Future Lighting 2022

Team in hal 2.JPGvrijdag 03 juni 2022

Easyfairs Nederland lanceert op woensdag 23 en donderdag 24 november het vakevent Future Lighting op Next Level in Evenementenhal Gorinchem. Het niche event combineert een beurs met vijftig exposanten en een tweedaags kennisprogramma dat duiding geeft rond de actuele thema’s in licht en verlichting. Het inhoudelijk programma wordt ingevuld door NSVV, het Nederlandse onafhankelijke kenniscentrum voor licht en verlichting, samen met de Belgische partners IBE-BIV en Groen Licht Vlaanderen.

Het event richt zich op de volledige waardeketen van verlichting in Nederland en Vlaanderen. Van fabrikanten tot leveranciers van verlichting, (licht)architecten, (Licht)ontwerpers, (preventie)adviseurs, facilitair managers, gebouwbeheerders en installateurs en andere mogelijk voorschrijvers van verlichting. Groen Licht Vlaanderen is blij met het initiatief. Het is een heel mooie uitdaging omdat er in het Nederlands/Vlaams sprekend landschap geen brede verlichtingsbeurs is en ook nooit is geweest.

De organisator van de beurs, Easyfairs, is trots op de samenwerking. “Er gebeurt zo enorm veel op het gebied van licht en verlichting dat het vreemd is dat er geen exclusief lichtevent is. We zijn door de markt zelf uitgedaagd daarvoor een fantastisch tweedaags niche evenement te organiseren. Die handschoen pakken we graag op. De beurs past precies binnen het portfolio van het cluster Building van Easyfairs.”

Future Lighting wordt gehouden op Next Level van Evenementenhal Gorinchem (net voorbij Breda) dat met twee splinternieuwe congreszalen naast de beursvloer uitstekend is uitgerust om een hoogwaardig contentprogramma te hosten. De naastliggende hal met mooie daglichtkoepel biedt daarbij een uitstekend decor voor een expo waar de smaakmakers in licht en verlichting zich presenteren.

Meer informatie vind je ook op www.future-lighting.nl.

Geïnteresseerd in deelname als standhouder? Neem contact op met Nick de Vries (nick.devries@easyfairs.com, 0631993021) of met Kevin de Jong (kevin.dejong@easyfairs.com, 0640583764).

« Terug

Sluiten