Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Over Opleiding expert 'DIALux evo' - 28/09, Gent

Opleiding expert 'DIALux evo' - 28/09, Gent

Voortgezette opleiding - Praktische organisatie en deelnameprijs vindt u onderaan.

Een initiatief van KU Leuven/ Laboratorium voor Lichttechnologie en vzw Groen Licht Vlaanderen

Doelstelling

Deze 'expert' opleiding richt zich in eerste instantie tot allen die in het verleden hebben deelgenomen aan de 2-daagse opleiding DIAlux evo ingericht door KU Leuven en Groen Licht Vlaanderen. Er wordt een verdere uitdieping voorzien rond de mogelijkheden van deze berekeningssoftware (v9.2).

Aanpak

Cursisten zullen ten laatste 14 dagen voor de start van de opleiding hun vragen/valkuilen indienen samen met een door hen gerealiseerd project. Het wordt dus een opleiding 'op maat' waarbij de gastdocent, die erkend is als DIALux trainer, naast de 'advanced' leerstof ook een variabel leertraject aanbiedt op basis van de ingediende vragen. Cursisten maken gebruik van hun eigen laptop waarop de laatste versie van DIAlux evo (v9.2) is geïnstalleerd. De voertaal is het Engels, maar de gastdocent is drietalig waardoor cursisten ook vragen kunnen stellen in het Nederlands.

Doelgroep

Voorschrijvers van verlichting (studiebureaus, interieurarchitecten, lichtontwerpers, lichtadviseurs) en werknemers van studiediensten bij distributeurs, fabrikanten, groothandel en installatiebedrijven. Deze 'expert' opleiding richt zich tot allen die in het verleden hebben deelgenomen aan de 2-daagse opleiding DIAlux evo ingericht door KU Leuven en Groen Licht Vlaanderen. Alle andere geInteresseerden kunnen zich aanmelden via e-mail aan info@groenlichtvlaanderen.be

Organisatoren

Deze opleiding is een gezamenlijk initiatief van de inrichters KU Leuven Laboratorium voor Lichttechnologie en vzw Groen Licht Vlaanderen.

Programma van expert 'DIALux evo' (28/09/2021), Gent

Op dinsdag 28 september:
9:30 - 16:30 expert 'DIALux evo',Technologiecampus Gent Door Ginette Bastin

Lees meer over het programma

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

De deelnemers dienen zichzelf in te schrijven. Indien niet mogelijk, neem contact op via +32 9 265 87 13 of Catherine.Lootens@kuleuven.be. 

Praktische info

  • Duur: 1 dag, van 9u30 tot 16u30 – een broodjeslunch is voorzien (ook veggie)
  • Vragen/valkuilen én project worden ingediend via e-mail aan Catherine.Lootens@kuleuven.be
  • Plaats: Technologiecampus Gent van KU Leuven en Odisee
  • Maximum aantal deelnemers: 12

Kostprijs: €360 (vrij van BTW), inclusief syllabus en catering. 
Volgende kortingen zijn van toepassing:

  • 15% korting als lid van vzw Groen Licht Vlaanderen
  • 20% korting als lid van vzw Groen Licht Vlaanderen en meerdere (vanaf 3) personen ingeschreven
  • 10% korting vanaf 3 personen van hetzelfde bedrijf (ook voor niet-leden van vzw Groen Licht Vlaanderen)

Betaling via kmo-portefeuille

Cursisten kunnen gebruik maken van KMO-portefeuille (bij facturatie op bedrijf). De aanvraag kan gebeuren tot maximum 14 kalenderdagen na de aanvang van de opleiding. U kan de aanvraag al opstarten voor ontvangst van de factuur.

Het erkenningsnummer is DV.O214468, op naam van KU Leuven ESAT/Laboratorium voor Lichttechnologie. Gelieve ook de naam van de cursist en de opleiding bij de aanvraag te vermelden om een vlotte afhandeling mogelijk te maken.

Deel met anderen

Sluiten