Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Over Opleiding - Basics Lichtregelsystemen

Opleiding - Basics Lichtregelsystemen

Opleiding 'Basics Lichtregelsystemen'

op maat van elektro-installateurs en project-ingenieurs

Programma

Deze opleiding maakt deel uit van de langlopende en modulaire Specialisatiecursus Verlichting waarvoor reeds een 30 tal cursisten zijn ingeschreven. Het betreft 6de les binnen Module 2 die op 19/02/2019 wordt opengesteld tot een extra 20 cursisten. Het aantal plaatsen is dus beperkt.

De sessie vindt plaats op dinsdagnamiddag tussen 13.30u. en 19.00u en worden opgesplitst in drie leseenheden van 1u30, met daartussen een koffiepauze en een broodjeslunch.

Lesgevers: Ruben Delvaeye en Bertrand Deroisy (WTCB)

Randvoorwaarden / Doelgroep

De cursus richt zich enkel tot werknemers bij elektro-installatiebedrijven (incl. integratoren)  en studiebureaus actief met verlichting.

Inschrijvingsgeld

Het inschrijvingsgeld bedraagt €150
In de prijs (vrij van BTW) zijn begrepen: deelname aan de sessie, digitale cursusteksten en/of hand-outs en catering.

Betaling via KMO-portefeuille wordt geaccepteerd (zie verder, 40% subsidie voor KMO).

Tevens worden volgende kortingen gehanteerd:

  • 10% korting (meer dan 2 personen ingeschreven vanuit eenzelfde bedrijf)
  • 20% korting (als lid van Groen Licht Vlaanderen)
  • 30% korting (als lid Groen Licht Vlaanderen en meer dan 2 personen ingeschreven)

Betaling via KMO-portefeuille

Cursisten kunnen gebruik maken van KMO-portefeuille (bij facturatie op bedrijf). De aanvraag kan gebeuren tot maximum 14 kalenderdagen na de aanvang van de opleiding. U kan de aanvraag al opstarten voor ontvangst van de factuur. Het erkenningsnummer is DV.O214468, op naam van KU Leuven ESAT/Laboratorium voor Lichttechnologie. Gelieve ook de naam van de cursist en de opleiding bij de aanvraag te vermelden om een vlotte afhandeling mogelijk te maken.

Afgeleverd attest

Elke cursist kan na afloop en op vraag een attest van deelname ontvangen

Inrichters

De opleiding 'Basics Lichtregelsystemen' wordt ingericht in een samenwerking tussen het Laboratorium voor Lichttechnologie van KU Leuven, WTCB en Tecnolec VOLTA in het kader van het project IntelLicht dat geïnitieerd werd door Groen Licht Vlaanderen vzw. Deze opleiding zal  doorgaan op de Technologiecampus Gent van KU Leuven, Gebroeders De Smetstraat 1, 9000 Gent. Op de campus zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Meer informatie over de bereikbaarheid van de Technologiecampus Gent is terug te vinden op de website: http://iiw.kuleuven.be/gent/contactenadvies

Wanneer men zich inschrijft voor deze opleiding wordt de aangeleverde informatie enkel gebruikt voor de organisatie ervan en om de alumni verder te benaderen alsook om u op de hoogte te brengen van toekomstige verlichting gerelateerde opleidingen en evenementen. De organisatoren deelt delen geen informatie met derden binnen of buiten de KU Leuven of buiten vzw Groen Licht Vlaanderen tenzij u hiermee expliciet hebt ingestemd. Elke cursist heeft het recht om via de geëigende procedure van de KU Leuven en vzw Groen Licht Vlaanderen inzage, correctie en in voorkomend geval het wissen van gegevens aan te vragen.

De opleiding is als permanente vorming opgenomen in de agenda KU Leuven.

Programma van Basics Lichtregelsystemen

Op dinsdag 19 februari:
13:30 - 19:00 Module 2 - les 6: Lichtregelsystemen – Kunstlicht en daglicht regelen Door Ruben Delvaeye, Bertrand Deroisy

Lees meer over het programma

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

De cursisten dienen zichzelf inschrijven. Bij problemen: neem contact op met Catherine Lootens via +32(0)92658713 of info@groenlichtvlaanderen.be

Volgende kortingen zijn van toepassing:

  • 10% korting (meer dan 2 personen ingeschreven vanuit eenzelfde bedrijf)
  • 20% korting (als lid van Groen Licht Vlaanderen)
  • 30% korting (als lid Groen Licht Vlaanderen en meer dan 2 personen ingeschreven)

Betaling via KMO-portefeuille wordt geaccepteerd (40% subsidie voor KMO).

Sluiten