Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Word lid (enkel bedrijven)

Bedrijven kunnen lid worden van vzw Groen Licht Vlaanderen en participeren aan één of meerdere projecten. De ledenbijdrage voor de vzw bedraagt 1.000€ (KMO) of 2.000€ (GO) per jaar. Het lidmaatschap wordt toegkend per ondernemingsnummer.

Vul onderaan deze webpagina uw (bedrijfs)gegevens in en we contacteren u spoedig om toetreding verder te bekijken.

Extra informatie

Uw bedrijf kan deelnemen aan de activiteiten van vzw Groen Licht Vlaanderen en tevens ook in de vernieuwde projectwerking ‘Cluster Groen Licht Vlaanderen’, het door de Vlaamse overheid gesubsidieerde innovatief bedrijfsnetwerk dat als doel heeft de onderlinge samenwerkingen tussen bedrijven in het kader van geconnecteerde verlichting te bevorderen. De details rond de doelstellingen en werking van het (project IWT 150978 bij VLAIO ) vindt u in de folder en de aparte webpagina. De subsidiering door het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) bedraagt 50%, waardoor we aan KMO’s voor de cofinanciering en deelname in het project een jaarlijkse bijdrage van €1.000 (excl. BTW) vragen en  €2.000 voor grote ondernemingen. Financiële bijdrage in de cofinanciering van het project, geeft ook recht op gratis lidmaatschap binnen de vzw.

Voordelen lidmaatschap

Belangrijke voordelen van het lidmaatschap en tegelijk deelname in deze cluster zijn de netwerking, de kennisoverdracht tijdens de (gratis) samenkomsten en de partnermatching. Jaarlijks worden een 3-tal vergaderingen gepland op diverse locaties, al dan niet aangevuld van een bedrijfsbezoek of de toelichting van cases. Verdere voordelen zijn de korting voor opleidingen, de korting bij deelnames aan externe activiteiten en de korting op metingen uitgevoerd door het Laboratorium voor Lichttechnologie van KU Leuven Technologiecampus Gent. We zorgen er ook voor dat leden met elkaar in contact te komen voor het aanvragen en uitvoeren van gezamenlijke projecten of productontwikkeling of in het kader van onderlinge dienstverlening. Indien derden ons vragen om door te verwijzen naar fabrikanten, ontvangen zij van ons de lijst met de contactgegevens van de leden. Als lid hebben bedrijven via een inlog ook een prioritaire toegang tot specifieke documenten rond de nieuwste onderzoeken in de (geconnecteerde) verlichtingstechnologie en aanverwante toepassingen. Verder krijgen leden extra zichtbaarheid via hun logo op onze website en via de lezingen die wij verzorgen voor externen.

Word ook lid !

Vul uw (bedrijfs)gegevens in en we contacteren u spoedig om toetreding verder te bekijken.

Bedrijfsgegevens
Vast:
Mobiel:
Facturatie:
Niets selecteren indien alles van toepassing is
Facturatiegegevens
Uw bedrijf op de Groen Licht Vlaanderen website
Uw bedrijf op de Groen Licht Vlaanderen website
Contactpersoon
Niets selecteren indien alles van toepassing is
Vul je adres aan indien afwijkend van het bedrijfsadres
Account
Voer het wachtwoord hieronder nogmaals in om het wachtwoord te bevestigen.
Sluiten