Our Phone Number: +32 9 265 87 13 Our Email Address: info@groenlichtvlaanderen.be

Toegetreden Leden

Een voorstelling van de verlichtingscluster en haar leden vind je in deze brochure.

 • TriLED

  Adres:
  TriLED
  Kempischesteenweg 311/1.02
  3500 HASSELT
  Telefoon:
  +32 11 23 03 54
  E-mail:
  Website:
  http://www.triled.be/
  Triled is begin 2014 opgericht met het doel verlichtingsproducten te ontwikkelen en vermarkten richting professionele gebruikers.

  Het uitgangspunt van TriLED zijn de 3 P's: People, Planet en Profit. De verlichting moet goed zijn voor de mensen die er gebruik van maken, maar ook voor de Belgische werknemers die e.e.a. zullen produceren. De Planet wordt gediend door de energiebesparing te maximaliseren, overigens zonder hiervoor het gebruikscomfort te reduceren. Profit is er voor de eigenaar/beheerder van de verlichting door integraal lagere kosten en natuurlijk voor ons bedrijf zelf om de continuïteit te waarborgen en groei te realiseren.
  TriLED
 • Pixii / Passiefhuis-Platform vzw

  Adres:
  Pixii / Passiefhuis-Platform vzw
  Mundo-A
  Turnhoutsebaan 139 A
  2140 ANTWERPEN
  Telefoon:
  +32 3 235 02 81
  E-mail:
  Website:
  http://www.pixii.be
  Het Passiefhuis-Platform, alias PHP, is een vzw samengesteld uit toonaangevende actoren en instellingen uit de bouwwereld. Zij vertonen stuk voor stuk engagement met betrekking tot energiebesparing en duurzame technologische ontwikkeling. PHP is een zelfstandige organisatie die neutraal is en niet gebonden aan leveranciers of andere groeperingen.
  Pixii / Passiefhuis-Platform vzw
 • REXEL BELGIUM

  Adres:
  REXEL BELGIUM
  Zuiderlaan (exiten) 91
  1731 ZELLIK
  Telefoon:
  +32 2 482 48 79
  E-mail:
  Website:
  http://www.rexel.be
  Rexel is de globale marktleider in de distributie van elektrische producten en oplossingen voor de industriële, residentiële en tertiaire markt. In het productaanbod vindt u het meest innovatieve op het gebied van elektrisch materiaal, verlichting, beveiliging, databekabeling en energiebesparende materialen. Maar het zijn vooral de medewerkers die het verschil maken. De komende jaren staan in het teken van de uitbouw van groene producten in het productassortiment. Tevens worden bepaalde services toegevoegd in het kader van Energie-Efficientie.
  REXEL BELGIUM
 • Boydens Engineering

  Adres:
  Boydens Engineering
  Autobaan 13
  8210 LOPPEM
  Telefoon:
  +32 50 83 13 20
  E-mail:
  Website:
  http://www.boydens.be
  Boydens Engineering
 • BEG LUXOMAT - Belux

  Adres:
  BEG LUXOMAT - Belux
  Generaal De Wittelaan 17 C
  2800 MECHELEN
  Telefoon:
  +32 38 87 81 00
  E-mail:
  Website:
  http://www.luxomat.com
  B.E.G. werd opgericht in 1975 en fabriceerde aanvankelijk noodverlichtingen en later autonome voedingsblokken. In 1986 breidde B.E.G. zijn activiteiten uit tot het ontwerpen en vervaardigen van bewegingsdetectors. Sindsdien zijn verscheidene generaties bewegingsdetectors ontwikkeld en werd ons aanbod verrijkt met andere productfamilies, zoals VIDEOLUX en ECOLIGHT. Thans is B.E.G. een internationale onderneming die veel vertegenwoordigers heeft over de hele wereld.
  BEG LUXOMAT - Belux
 • Light to Light

  Adres:
  Light to Light
  Invalidenlaan 253
  1160 BRUSSEL
  Telefoon:
  +32 2 672 30 72
  E-mail:
  Website:
  http://www.light-to-light.com
  LIGHT TO LIGHT is een studiebureau gespecialiseerd in verlichtingsontwerp. Sinds zijn oprichting in 2000 ijvert het bedrijf voor de verbetering van onze lichtomgeving, waarbij het installaties ontwerpt op maat van zeer hoge kwaliteit, zowel op technisch als op esthetisch vlak. Zijn specifieke groeipool is de ontwikkeling van concepten voor stadsverlichting en architectonische en feestelijke belichting.
  Light to Light
 • Dekimo Products NV

  Adres:
  Dekimo Products NV
  Brusselsesteenweg 708
  9050 GENTBRUGGE
  Telefoon:
  +32 9 232 52 58
  E-mail:
  Website:
  http://www.dekimo.com
  Dekimo Products NV
 • EcoNation

  Adres:
  EcoNation
  Kleimoer 6
  9030 MARIAKERKE
  Telefoon:
  +32 9 234 00 73
  E-mail:
  Website:
  http://www.econation.be
  EcoNation ontwikkelde en commercialiseert de LightCatcher, een actief en intelligent daglichtsysteem. Het is een slimme lichtkoepel, die een goed alternatief poogt te zijn voor traditionele lichtkoepels of lichtstraten, met meer lichtrendement en een optimale thermische isolatie.
  EcoNation
 • Crescent NV / InnoLumis BV

  Adres:
  Crescent NV / InnoLumis BV
  Gaston Geenslaan 14
  3001 LEUVEN
  Telefoon:
  +32 16 317 411
  Website:
  http://www.option.com
  Crescent NV (voorheen Option NV) is een producent van IoT connectivity, die de publieke LED verlichtingstoestellen van InnoLumis BV (dochtervennootschap Crescent) "Smart" maakt.
  InnoLumis heeft naast gewone LED verlichting, ook een reeks LED RGB verlichting die het mogelijk maakt om specifieke doelen te bereiken.
  Crescent NV / InnoLumis BV
 • H.D.M Systems (Light Consult)

  Adres:
  H.D.M Systems (Light Consult)
  Kanonstraat 17
  8500 KORTRIJK
  Telefoon:
  +32 473 94 47 05
  E-mail:
  Website:
  http://www.lightconsult.be
  Sinds meer dan 17 jaar actief in de verlichtingssector en van bij de start van de commerciële led verlichting. Lichtadvies is de ‘anatomie’ kennen van het toestel om het te kunnen toepassen in de omgeving daar waar het moet komen. Merk onafhankelijk, maar wel steeds met de nodige fabrieksgaranties van 3 tot 7 jaar op ledproducten.
  H.D.M Systems (Light Consult)
Close