Our Phone Number: +32 9 265 87 13 Our Email Address: info@groenlichtvlaanderen.be

Toegetreden Leden

Een voorstelling van de verlichtingscluster en haar leden vind je in deze brochure.

 • LICHT

  Adres:
  LICHT
  Europaweg 1
  3560 LUMMEN
  Telefoon:
  +32 11 45 02 60
  E-mail:
  Website:
  http://www.multiline-licht.com
  In 1982 startte Multiline met het ontwikkelen en produceren van verlichtingsarmaturen. Vandaag, 30 jaar later, zijn wij bijzonder fier dat Multiline is uitgegroeid tot een vaste waarde op de verlichtingsmarkt.

  Al deze jaren heeft de familie Rahne samen met de gekwalificeerde medewerkers gestreefd naar de hoogste kwaliteit. Het streven naar perfectie is niet evident. Door Intense en doorgedreven investeringen in de uiterst moderne productie eenheid in België, kunnen we dit blijven waarmaken.
  LICHT
 • Electro Cirkel

  Adres:
  Electro Cirkel
  Bredabaan 100
  2170 MERKSEM
  Telefoon:
  +32 3 231 66 85
  E-mail:
  Website:
  http://www.electrocirkel.be
  Electro Cirkel is een elektrotechnische groothandel in Antwerpen. Zij vertegenwoordigen in België o.a. de Zweedse lampenfabrikant Aura. De missie is vrij eenvoudig: lichtoplossingen brengen met een minimaal 3 x langere levensduur dan standaard lampen.
  Electro Cirkel
 • Zumtobel Lighting NV

  Adres:
  Zumtobel Lighting NV
  Rijksweg 47
  2870 PUURS
  Telefoon:
  +32 3 860 93 93
  E-mail:
  Website:
  http://www.zumtobel.be
  Zumtobel behoort tot de Zumtobel Groep en is een internationaal toonaangevende aanbieder van globale lichtoplossingen voor professionele verlichting van gebouwen, binnen en buiten.

  Zumtobel ontwikkelt reeds meer dan 50 jaar innovatieve en individuele lichtoplossingen, die aan de hoogste ergonomische, economische en ecologische vereisten voldoen en bovendien een esthetische meerwaarde creëren.
  Zumtobel Lighting NV
 • LEDCON - Smart Led Concepts

  Adres:
  LEDCON - Smart Led Concepts
  Beekstraat 18
  3640 KINROOI - BELGIUM
  Telefoon:
  +32477375973
  Website:
  http://www.ledcon.be
  Als een van de meest innovatieve conceptbouwers in Europa, is LEDCON een toonaangevend bedrijf waarbij de organisatorische overhead wordt geminimaliseerd om maximale efficiëntie te bereiken. Wij garanderen de hoogste kwaliteit van onze LED-armaturen, zowel industriële, commerciële als residentiële.

  LEDCON-merk betekent ook eerst klantenservice en kwaliteit, in combinatie met een professionele ondernemersgeest. Innovatieve denkwijzen worden waar nodig nauwlettend gevolgd en geïmplementeerd.

  Onze Europese productieafdelingen werken zeer nauwkeurig en punctueel. LEDCON is als enige verantwoordelijk voor verlichtingsadvies, lichtstudies, opbrengst en ROI-berekeningen. Vanwege de korte en zeer frequente communicatielijnen met de productieafdeling en de R&D-afdeling, is LEDCON altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen.
  LEDCON - Smart Led Concepts
 • G.I.A.

  Adres:
  G.I.A.
  Industrieterrein - Kanaal Noord 1161
  3960 BREE
  Telefoon:
  +32 89 46 13 91
  E-mail:
  Website:
  http://www.gia.be
  GIA is leverancier van stekkerbare oplossingen, flexibele bekabeling, Immotica en Domotica systemen en biedt oplossingen voor grote gebouwen, kantoren, industrie, zorgsector, utiliteitsbouw en residentiële domotica-projecten. Verlichtingssturing: Verlichting precies waar en wanneer het nodig is. De afweging tussen kosten, potentiële energiebesparing en bedieningscomfort is essentieel. De meeste studies wijzen uit dat de verlichting ongeveer 40% van het energieverbruik van een gebouw voor haar rekening neemt. Dus er valt wel best wat te besparen
  G.I.A.
 • Trilux bvba

  Adres:
  Trilux bvba
  Generaal De Wittelaan 9/18
  2800 MECHELEN
  Telefoon:
  +32 15 29 36 10
  E-mail:
  Website:
  http://www.trilux.com/be/
  Verlichtingsfabrikant: binnenverlichting, buitenverlichting, verlichting in de medische sector, lichtmanagementsysteem
  Trilux bvba
 • ERCO Lighting Belgium

  Adres:
  ERCO Lighting Belgium
  Leuvensesteenweg 369 bus 7
  1932 ZAVENTEM
  Telefoon:
  +32 2 340 72 20
  E-mail:
  Website:
  http://www.erco.com
  „tune the light“: de mogelijkheden architectuur door licht vorm te geven zijn onbegrensd. ERCO ontwikkelt methoden en werktuigen om licht te genereren, te manipuleren en te regelen. Daardoor wordt licht de vierde dimensie in de architectuur. Ons product is het licht – daarom noemen we onszelf ERCO, de lichtfabriek.
  ERCO Lighting Belgium
 • Etap Verlichting

  Adres:
  ETAP
  Antwerpsesteenweg 130
  2390 MALLE
  Telefoon:
  +32 3 310 02 11
  E-mail:
  Website:
  http://www.etaplighting.com
  ETAP ontwikkelt verlichtingsoplossingen van a tot z: wij creëren verlichtingsconcepten, ontwerpen, industrialiseren en produceren verlichtingsarmaturen, geven advies en maken verlichtingsstudies, leveren de armaturen op tijd en staan in voor de nazorg. Door zelf het hele proces op te volgen, kunnen we u in elke fase de hoogste kwaliteit garanderen. Door voortdurend te innoveren, hebben we een toonaangevende plaats verworven op de Europese verlichtingsmarkt. Elk jaar investeren we 6 tot 7 % van onze omzet in onderzoek en ontwikkeling. Etap is Main GreenLight Endorser.
  Etap Verlichting
 • Lixero Retail B.V.

  Adres:
  Lixero Retail B.V.
  Hendrik Mestdagstraat 2
  NL-5753 DA DEURNE
  NEDERLAND
  Telefoon:
  +31 49 331 13 14
  E-mail:
  Website:
  https://www.lixero.be/nl/
  Lixero Retail B.V.
 • Retail Office

  Adres:
  Retail Office
  Fotografielaan 43
  2610 WILRIJK
  Telefoon:
  +32 3 899 51 26
  Website:
  http://www.retailoffice.be
  Retail Office is een advies-, concept- en ontwerpbureau dat commerciële oplossingen bedenkt en realiseert voor merken en retailers. Onze missie is om te zorgen voor meer financiële (omzet) en/of emotionele (merkbinding) conversie voor onze klant. Dit doen we door de principes van retail, marketing, 3D/2D vormgeving en communicatie op een geïntegreerde wijze toe te passen en te vertalen in elke commerciële omgeving. In elk project werken we met een multidisciplinair team van retaildenkers /-doeners en dit steeds op maat alsook in co-creatie met de opdrachtgever. Onze expertises zijn: strategie- en conceptontwikkeling, branding, communicatie, vormgeving en uitvoering. Kortom, wij kunnen u als merk of retailer van A-Z ontzorgen.
  Retail Office
Close