Nieuwe opleidingen Groen Licht Vlaanderen
Groen Licht Vlaanderen
Flash Mei 2018

Groen Licht Vlaanderen biedt in deze zomerperiode een waaier aan lichtopleidingen:

  • ReluxDesktop tweedaagse in Gent op 21 en 28 juni - nieuwe opleiding
  • Specialisatiecursus Verlichting in Gent vanaf 11 september telkens op dinsdagnamiddag
  • DIALux evo in Aalst op 19 en 26 juni - beperkt aantal plaatsten!

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. Inschrijven kan via onderstaande inschrijvingsknoppen.

ReluxDesktop: nieuwe opleiding

Tijdens de opleiding Relux maakt de cursist kennis met de mogelijkheden van het lichtberekeningspakket ReluxDesktop. Door de modulaire aanpak en een persoonlijke begeleiding is deze opleiding geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. De opleiding mikt op het correct en efficiënt gebruik van de software voor binnenverlichtingsprojecten met interpretatie van de inputparameters en de resultaten. Voor de vervolmaking wordt een uitgebreide syllabus ter beschikking gesteld voor eventuele zelfstudie.

Specialisatiecursus Verlichting vanaf 11/09

Tijdens deze 7de editie van deze langlopende modulaire opleiding willen we niet alleen de cursist kennis laten maken met de noodzakelijke theoretische en praktische aspecten van de lichttechnologie. We dompelen de cursist ook onder in alle mogelijke facetten van ontwerp en geven hem een visie op de toekomst om aldus bewust, intelligent en kwalitatief te kunnen omgaan met verlichting.

DIALux EVO - 19 & 26 juni - Aalst

Tijdens deze opleiding willen we niet alleen de cursist kennis laten maken met het gebruik van DIALux evo maar leggen we ook de nadruk op de interpretatie van de inputparameters en de resultaten en waarschuwen we voor de valkuilen bij lichtberekeningen. Essentieel om lichtberekeningen met elkaar te kunnen vergelijken.

UW TOESTEMMING VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Uw privacy is voor ons belangrijk, daarom gaan wij ook zeer zorgvuldig om met uw gegevens (zie ons privacy-beleid). Op 25 mei 2018 treedt de nieuwe Europese verordening voor gegevensbescherming in werking. U ontvangt al een tijdje deze nieuwsbrief en op basis van deze toestemming, bezorgen wij u in de toekomst graag verder onze nieuwsbrieven. U kan zich te allen tijde eenvoudig uitschrijven. U kan zich te allen tijde eenvoudig uitschrijven onderaan deze nieuwsbrief via 'Voorkeuren beheren'. 

+32 9 265 87 13
info@groenlichtvlaanderen.be | www.groenlichtvlaanderen.be
Contactadres: Technologiecampus Gent | Gebroeders De Smetstraat 1 | B-9000 Gent
Maatschappelijke zetel: Brouwerijstraat 49 | B-9920 Lovendegem

Bankrekening: BE91 7350 4267 9176 (KBC)
BTW nummer: BE0672.504.562
Online bekijken | Voorkeuren beheren