12/09: LICHTDAG Groen Licht Vlaanderen vzw
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Groen Licht Vlaanderen
Groen Ingelicht - Juni 2017

12/09 LICHTDAG Groen Licht Vlaanderen

Op 12 september wordt een grootse LICHTDAG georganiseerd op KU Leuven Technologiecampus Gent. Overdag (tot 16.00u) wordt een gevarieerd programma samengesteld door vzw Groen Licht Vlaanderen en Volta. Aansluitend is er de feestzitting van het 20-jarig bestaan van het Laboratorium voor Lichttechnologie.

Met dank aan onze sponsors

Dit evenement kan gratis aangeboden worden dankzij de sponsoring van volgende organisaties:

LABORATORIUM voor Lichttechnologie viert 20-jarig bestaan

Reeds 20 jaar aanspreekpunt voor verlichting

Aansluitend op de LICHTDAG is iedereen om 16.00 uur welkom voor een feestelijke samenkomst n.a.v. het 20-jarig bestaan van het Laboratorium voor Lichttechnologie.

In aanwezigheid van Vlaams Minister-President Geert Bourgeois en Rector Luc Sels van de KU Leuven blikken we terug maar kijken we ook naar de toekomst van het laboratorium. 

Nieuwe opleiding "Human Centric Lighting" 25/8 Aalst

Vrijdag 25/8 - 10u30-17u - Aalst

Deze opleiding geeft een up-to-date en allesomvattend overzicht van de kennis van de effecten van licht voor mensen. Het onderzoeksveld is heel breed en divers waardoor een overzicht niet kort en bondig kan zijn en daarom zelden aangeboden wordt.

Deze opleiding is exclusief voor medewerkers van bedrijven die lid zijn van vzw Groen Licht Vlaanderen. De opleiding zal in het voorjaar 2018 ook aangeboden worden voor niet-leden.

13de editie "2-daagse DIALux EVO": 8 en 22/9 - Geel

Vrijdag 8/9 en 22/9 - in Geel!

Na 12 volgeboekte sessies in Gent en op vraag van de regio Antwerpen-Limburg organiseren we onze tweedaagse DIALux EVO training deze keer in Geel.

Tijdens deze opleiding willen we niet alleen de cursist kennis laten maken met het gebruik van DIALux evo maar leggen we ook de nadruk op de interpretatie van de inputparameters en de resultaten en waarschuwen we voor de valkuilen bij lichtberekeningen. Essentieel om lichtberekeningen met elkaar te kunnen vergelijken.

Lesgever is Wouter Ryckaert van de KU Leuven/Laboratorium voor Lichttechnologie. Wouter is erkend als officiële DIALux trainer/partner.

Andere opleidingen in de nabije toekomst

vzw Groen Licht Vlaanderen zal in de toekomst meer opleidingen organiseren. Te verwachten:

  • DIALux evo voor gevorderden
  • Led en Oled - Let's go: state-of-the art en toepassingen
  • Protocollen gebruikt in lichtregelsystemen
  • CE & geaccrediteerde metingen in verlichtingstoepassingen

Groen Licht Vlaanderen wordt professioneler

U heeft het zeker gemerkt. Deze nieuwsbrief zit in een nieuw kleedje. Recent is Groen Licht Vlaanderen door het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) erkend als één van de 14 Innovatieve Bedrijfsnetwerken. Een meer professionele aanpak drong zich op: de werking is omgevormd tot een vzw, het aantal aangesloten organisaties is gestegen tot meer dan 70, de scope is uitgebreid naar digitalisering van verlichting, er is geïnvesteerd in een CRM/CMS systeem, ... Op de LICHTDAG van 12 september wordt de nieuwe website van Groen Licht Vlaanderen gelanceerd. Deze vernieuwde nieuwsbrief licht al een tipje van de sluier op.

+32 9 265 87 13
info@groenlichtvlaanderen.be | www.groenlichtvlaanderen.be
Contactadres: Technologiecampus Gent | Gebr. De Smetstraat 1 | B-9000 Gent
Maatschappelijke zetel: Brouwerijstraat 49 | B-9920 Lovendegem

Bankrekening: BE91 7350 4267 9176 (KBC)
BTW nummer: BE0672.504.562
Online bekijken | Uitschrijven