Flash Januari 2019
Groen Licht Vlaanderen
FLASH Januari 2019

Meld aan voor de activiteiten van Groen Licht Vlaanderen i.s.m het Laboratorium voor Lichttechnologie van KU Leuven

 

Geconnecteerde verlichting voor Intelligente gebouwen

Studiedag - 6 februari - Gent

Het internet van de dingen (IoT) heeft het gigantische potentieel om nieuwe en extra waarde te ontsluiten binnen gebouwen door het connecteren van bouwsystemen en sensoren in een intelligent netwerk.

Deze digitalisering zal aanleiding geven tot beter gebouwbeheer en - automatisering en levert sensorgegevens zoals bezettingspatronen, temperatuur, verkeer, luchtkwaliteit, weer, trillingen, vloeistofniveaus en meer.

Intelligente gebouwen vormen dus de toekomst en de verlichtingswereld wil hierbij een belangrijke rol spelen. Gezien velichting alomtegenwoordig is, kan het daardoor de uitgelezen thuishaven zijn voor deze extra sensoren die de noodzakelijke data aanleveren voor energie - en facilitair beheer.  Verschillende experts vanuit KU Leuven, UGent en enkele clusterleden uit de bedrijfswereld zullen duiding geven rond de verschillende hete hangijzers binnen deze thematiek van de digitalisering van verlichting.
Kom naar deze studiedag die gratis is voor de leden van de cluster (IBN) Groen Licht Vlaanderen. Voor niet-leden is deze opleiding betalend, waarbij KMO-portefeuille van toepassing is. Meer informatie vindt u via deze link.

Andere opleidingen en events in samenwerking met Groen Licht Vlaanderen

Basics Lichtregelsystemen: 19/02/2019 - Gent

Open les op maat van installateurs en studiebureaus binnen de lopende 'Specialisatiecursus Verlichting'. Kostprijs: €150 (10% korting >2 collega's). KMO-portefeuille van toepassing.

Studiedag 'Nood- en veiligheidsverlichting': 14/03/2019 - Malle

Op deze studiedag willen we een heldere kijk bieden op de regelgeving en praktijk rond nood- en veiligheidsverlichting.

Heeft u als bedrijf nood aan een neutraal aanspreekpunt voor verlichting? Bent u op zoek naar neutrale opleidingen en advies? Heeft u interesse in onafhankelijke case-studies? Wenst u deel te nemen aan netwerking met andere verlichtingsspelers?
Word net als 75 andere organisaties lid van vzw Groen Licht Vlaanderen!

En verder

word lid van Groen Licht Vlaanderen

+32 9 265 87 13
info@groenlichtvlaanderen.be | www.groenlichtvlaanderen.be
Contactadres: Technologiecampus Gent | Gebroeders De Smetstraat 1 | B-9000 Gent
Maatschappelijke zetel: Brouwerijstraat 49 | B-9920 Lievegem

Bankrekening: BE91 7350 4267 9176 (KBC)
BTW nummer: BE0672.504.562
Online bekijken | Voorkeuren beheren