Ons telefoon: +32 9 265 87 13 Ons e-mailadres: info@groenlichtvlaanderen.be

Verlicht je geest! Opleidingen voor de verlichtingssector (i.s.m. NXT-PRO)

NXT-PRO.pngdonderdag 10 oktober 2019

Groen Licht Vlaanderen wenst de kennis inzake verlichting bij bedrijven te verhogen. NXT-PRO & SYNTRA Vlaanderen ondersteunen hen daarbij en richtten onderstaande opleidingen in om tegemoet te komen aan de noden van de medewerker in de verlichtingssector en aan de snel evoluerende markt.

Op die manier wordt de groei van KMO's bevorderd en wordt er ingespeeld op de toename van wijzigende jobs die zich in verschillende sectoren zullen doorzetten. Volgende opleidingen zijn gegroeid vanuit een grondig onderzoek naar de knelpunten binnen de verlichtingssector.

CREATIEF DENKEN
Creativiteit vormt in de toekomst een steeds belangrijker wordende kwaliteit voor medewerkers binnen de verlichtingssector. Door de groeiende raakvlakken met andere domeinen zullen bedrijven steeds innovatiever moeten worden in het ontwikkelen van nieuwe producten of data-driven diensten of in het afleveren van innovatieve lichtontwerpen. Creativiteit en medewerkers die verder kijken dan de traditionele verlichtingsoplossingen zullen daarbij belangrijk zijn.

CUSTOMER EXPERIENCE
Behoeften analyseren in nieuwe domeinen (beleving, andere technieken) – klant centraal zetten. Medewerkers moeten in staat zijn om nieuwe behoeften in kaart te brengen, voornamelijk op vlak van lichtbeleving en het toepassen van allerhande (nieuwe) technieken. Bovendien gaat het niet over het zoeken naar standaardisering, maar juist naar manieren om de klant te dienen. 

VERLICHTING MEER DAN LUX
De invloed van licht op mens breekt door: de wetenschappelijke bewijzen zijn dan ook enorm dat licht invloed heeft op slaap en prestaties. Human centric lighting wordt reeds verkocht maar vaak met de verkeerde insteek (commerciële belangen). Cursisten zullen ook kennis maken met een meettoestel die deze nieuwe aspecten in werkelijkheid kan opmeten. 

>>MEER INFO & INSCHRIJVEN IN DEZE OPLEIDINGEN

« Terug

Sluiten